onsdag 26 mars 2014

Ilskan över våra inlägg

Han skriver:

Vi fick ett inlägg i tråden nedan om vilka kläder som är sexiga, respektive fula.

Detta inlägg blev en person mycket upprörd över och anser att jag har dubbelmoral och att jag kränker Prinsessan, samt att allt handlar om vad jag vill och vad jag tycker.

Att skriva ett svar på det är svårt då jag känner denna människa lika lite som den människa känner oss.

Men jag skall försöka förklara hur jag ser på saken (då kritiken vänder sig över min person).

Prinsessan fick ett upprört meddelande för ett tag sedan om att hon skrivit i ett inlägg att entrén inte känns trygg för oss ner till det nyöppnade (och för oss efterlängtade) Club Adam o Eva, då den delas med andra nattklubbsgäster.
Vi har mer eller mindre anklagades för att vi är svikare som inte ville skylta med att vi är swingers och borde "hjälpa till att förändra samhällets syn på swingers".

Andra inlägg har handlat om att vi dissar singelkillar som inte kan låta bli att skriva könsord och vissa inlägg har kritiserat oss för att vi anser att det är osexigt med människor som inte ens anstränger sig att uttrycka sig i skrift (då det faktiskt finns dyslektiker). Vi har också kritiserats över att vi skrivit att vi inte gillar närbilder på vidöppna fittor och/eller andra gynekologiska bilder och/eller närbilder på sperma.

Vi har också blivit ifrågasatta över att vi lever i en DS-relation, gillar att idka bdsm och att vi borde träffa sexpartners på närmare håll på grund av miljöskäl (jo, det är faktiskt något vi fått kritik över :-)).

Vi blir t.om. kritiserade när vi skriver om att vi blir förbannade när profiler på bc ljuger om civilstånd, ålder, utseende, m.m. vilket påverkar oss praktiskt.

Vi har med andra ord blivit kritiserade för allt mellan himmel och jord.

När det kommer in meddelande där vi blir kritiserade över att vi exempelvis inte vill träffa kraftigt överviktiga människor, så anar jag att det inte handlar om oss. Det kanske handlar om att denna person som skriver är arg på sin situation och därför blir arg på oss för att vi tycker att kraftigt överviktiga människor är osexiga (men vi känner som sagt inte dessa människor).

Varför då en människa som varken känner oss och/eller vet hur vi lever vårt liv, blir kränkt över att vi diskuterar vad som är sexigt och/eller osexigt i klädesväg kan jag bara ana (och beklaga denna person).

Att Prinsessan tidigare skrivit att killar som försöker sig på att klä sig i sexig outfit (string/lack/m.m.) ser komiska och fåniga ut, renderade inget ogillande. Men det handlar i princip om samma sak. Vad anser kvinnor är sexigt och vad anser män är sexigt?

Jag lovar att det finns de som kände sig träffade över att Prinsessan skrev så, men kan välja bort att detta är våra personliga åsikter. De gör på samma sätt som när man ser ett dåligt program på tv. Man byter kanal och kikar på något annat.

Men så finns det en liten grupp som blir kränkta och upprörda och måste skriva till tv-kanalen och klaga och hota om att aldrig titta på denna kanal igen. Men jag kan lova att de är där och kikar igen nästa dag i hopp om att hitta något nytt att bli kränkta för.

Vi har tiotusentals besök på vår blogg varje månad. Det är inte konstigt att vi ibland skriver något som en av alla dessa tusentals människor inte gillar.

Men skall vi ändra våra åsikter om vad vi gillar eller inte gillar för att vi inte skall riskera att råka såra någon? Skall vi välja bort att skriva om bdsm för att någon inte gillar det? Skall vi ha sex med alla som skriver till oss i rädsla av att människor kan bli kränkta?

Så här är det:

Jag är en person som är dominant till min läggning. Prinsessan är mig undergiven.

Jag tycker att dominanta kvinnor är sjukt osexiga och Prinsessan tycker att feminina killar är sjukt osexigt. Vi mår med andra ord bra av denna konstellation.

Min älskling blir titt som tätt sur på mig för att jag inte gett henne "ett kok stryk på länge" (som hon uttrycker det). Hon tänder på att bli bunden och fasthållen och hon blev upprörd på mig för att hon inte fått en riktig gagball (vilket hon fått nu).

Prinsessan blev överlycklig när jag köpte en ridpiska och hon blir upphetsad av att jag håller om hennes nacke. När Prinsessan suger mig så tar hon min hand och placerar den på sitt huvud för att jag skall hålla henne hårt i håret.

Prinsessan får bestämma vad hon vill uppleva och om hon vill ha flera killar, par eller tjejer, så får hon det. Men jag bestämmer förutsättningarna, då hon vill agera passivt.

Prinsessan får underkläder som hon fått bestämma själv över (även prickiga underkläder), medan jag köper kläder och underkläder som hon kan välja mellan till erotiska stunder.

Är jag då egoist och kränkande?

Om någon blir kränkt över att vi lever i en DS-relation, så rekommenderar jag sidan familjeliv.se. Där kan man kollektivt hata de som inte lever och gör som alla andra.5 kommentarer:

 1. Bra skrivet! Självklart ska ni träffa vilka NI vill för att må bra och ha roligt, ni ska oxå klä er som NI vill för det lilla extra, ni ska oxå fritt ha vilken sexuell läggning NI trivs med så länge NI mår bra.
  Tack för en utmärkt trevlig, rolig och sexig blogg

  SvaraRadera
 2. Blir förundrad över hur få kommentarer ni har på er blogg, med tanke på antalet besökare varje månad. Kan det kanske bero på ert ointresse/ slarv att svara tillbaka på kommentarer?
  Gbgman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hängde du upp dig på ett specifikt ord i min kommentar/undran?
   Just det här jag menar. Är det inte lite "slarvigt" att strunta i att bemöta era kommentarer bättre?
   Gbgman

   Radera
  2. Han skriver:

   Nu är det ju såhär att vi inte arbetar för en myndighet som har svarsplikt. Vi äger en blogg där vi skriver om vårt sexliv och du får gärna läsa och om du så önskar även kommentera. Av den anledningen kan vi inte "slarva" genom att inte svara. Lika lite som att vi anser att våra läsare skulle "slarva" genom att INTE kommentera.

   Radera