torsdag 10 januari 2013

Curry med kycklingsås.

Vad är det som gör att vi gillar att vara flera i sängen?

Naturligtvis är det en faktor att vi båda älskar varandra oändligt och båda tänder på "porrfilmssex". Att vi också älskar att utforska sex med varandra gör att förutsättningarna för ett spännande sexliv är stora.

Men vi är ändå extremt kräsna vem eller vilka vi bjuder in till oss. Vi är så långt bort från "ormgropssex" man kan komma. Där är man inte intresserad av vem som omsluter kuken med sin mun, eller vem som tar henne bakifrån. Själva grejen för denna läggning är att INTE ha kontroll på vad som händer med vem...

Jag och Prinsessan vill ha extrem kontroll. Eftersom Prinsessan är ug så lägger hon också över detta ansvar till största delen på mig.

Först när denna känsla infinner sig i oss båda att känna trygghet, så infinner sig det sexiga av att vara flera. Trygghet är vårt sexigaste ord...

För oss är det trygghet när en extrakille eller -tjej inser att han eller hon är en krydda till vårt sexliv. När extrapartnern förstår att vi har ett så bra sexliv att vi inte har en intention att försöka byta ut eller få hjälp att laga något som inte fungerar.

Vi väljer gärna att krydda vårt underbara sexliv på olika sätt. Ibland är det med ett förälskat och harmoniskt par och ibland är det med en extrakille eller - tjej som förstår sin roll. Vi är lyckligt lottade som har träffat så underbara människor.

Men det blir galet osexigt när kryddan tror att han är huvudrätten, eller när kryddan försöker att ta över hela maträtten. Det fungerar inte... Det smakar bara fel och illa.

Det är som att byta ut ordningen "kyckling med currysås" till "Curry med kycklingsås"... Det blir bara fel!

Vi har träffat singelkillar som hävdar att de kan växla mellan att vara dominanta och undergivna. Detta tror jag inte en sekund på.

Antingen är man dominant till sin läggning och tycker då att det är osexigt att bli styrd och kontrollerad i sängen. Eller så är man undergiven och gillar att bli styrd och kontrollerad sexuellt.

Om jag skulle ge Prinsessan ett rep och en piska och bett henne dominera mig, så hade hon vänt på klacken och gått ut till köket och diskat eller något annat. Om någon slog till min rumpa när vi har sex eller kallade mig något nedvärderande, så hade jag förmodligen slaknat omgående... Vi kan inte växla i vår läggning...

Däremot tror jag följande:

Killar framhåller mer än gärna att de är dominanta, för att det låter mer manligt. Men många av de män som hävdar (och tror) att de är dominanta har förväxlat dominans med egoism.

Att vara dominant innebär att man styr och kontrollerar situationen till förmån för sin respektives njutning. Det som tänder mig är att använda mig av kryddor att ge Prinsessan upplevelser som hon drömt om hela sitt vuxna liv. Som tack för detta så njuter jag mer än möjligt av vad hon ger tillbaka.

Prinsessan har gett mig ansvaret att äga kontrollen. Detta förutsätter att Prinsessan VET att hon kan lita på mig till 100% och att jag alltid har en tanke på att HON skall ha det skönt.

Därför är det ett steg i att dominera min Prinsessa att plocka med en extrakille som krydda eller att binda Prinsessan till orörlighet. Men en extrakille utan min medverkan är bara onödigt... Lika meningslöst och tråkigt som om jag band fast Prinsessan i sängen och gick till jobbet. Kryddan förutsätter närvaro av huvudrätten.

Allt för många extrakillar verkar tro att vi leker cuckold-lekar, där jag skall vara en passiv man som tvingas titta när min fru blir påsatt av en butch-kille och hur de tillsammans förnedrar mannen och föreslår dessa lekar till vår bc-profil.

Sannolikheten att vi väljer en av de otaliga slavar som vill bo under vår trappa och plockas fram vid speciella tillfällen är störren än att vi skulle ha en roll där jag är den undergivna.

Jag vet att vi har hittat en kvinna som kommer att passa oss perfekt. Hon är kraftigt ug och kommer att vara en fantastisk krydda till mig och Prinsessan. Jag hoppas och tror att hon känner trygghet i att vilja träffa oss på samma sätt som vi känner trygghet i att träffa henne. Förhoppningsvis träffar vi henne snart och får njuta av lite dominans-light ;-)

Förhoppningsvis får Prinsessan tillgång till en extrakille igen så att hon kan få sin efterlängtade dp... och förhoppningsvis träffar vi det par vi längtar efter att träffa.1 kommentar:

  1. Självkännedom är en förutsättning för att något överhuvudtaget ska kunna bli bra. Sex i synnerhet inkluderat.

    Bra skrivet!
    /E

    SvaraRadera