måndag 27 april 2020

Karantän och sex

Karantän och sex är en katastrofal kombination.

Det borde kanske inte vara det. Tiden finns och tristessen gör att man städat alla rummen så att det ser ut som i en inredningstidning. Alla ytor är dammade och hade vi haft en städerska på hembesök, så hade hon garanterat blivit sur över att vi inte lämnat ett dammkorn.

Kvar hade funnits att knulla varandra i brygga flera gånger per dag. Sex är sjukt skönt om man gör det rätt. Det har massor av positiva egenskaper som Folkhälsomyndigheten strävar efter och det är spännande om man vill. Tiden går fort när man har sex och det är det roligaste man kan göra - sex är med andra ord det bästa man kan göra om man har tiden.

Men hur kåta vi än är på varandra, så har ungdomar fått ansvaret att hålla social distans och idka sin undervisning i hemmet. De går heller inte och lägger sig innan de blir trötta. Det är många år sedan man kunde lägga dem i sängen och läsa ett par sagor för att slutligen säga ”God natt” och släcka lampan. Några minuter senare var barnen i någon form av koma och vaknade inte ens av ett skrik.

Hade de vaknat, så hade de inte haft en tanke på att det kunde vara mamma som kom skrikandes av njutning. Nu är det en annan situation.

Nu är de hemma HELA tiden. Dygnet runt från måndag till måndag. Varje jä-la sekund. Den enda tid vi har själva är när vi handlar eller åker till återvinningen - vilket inte är de bästa ställen för erotiska äventyr.

Vissa dagar klarar vi knappt av att hålla oss vakna till dess att ungdomarna gått och lagt sig. Vi väntar likt jägare på pass framför tv:n. Vi båda vet att belöningen av att vara vakna till dess att ungdomarna lagt sig är stor. Vi har blivit mästare på att komma tyst och frågan ”kom du?” Har verkligen fått en relevans dessa dagar.

När vi väl nått tiden av att det är helt tyst, ligger vi allt som oftast och snarkar i soffan, svullofeta av chips som vi tröstätit. Tv:n spelar fortfarande något avsnitt på Netflix och när vi vaknar gnuggar vi oss i ögonen och försöker få en uppfattning av hur länge vi sovit.

Vi stapplar in i badrummet och gör oss i ordning för natten. När vi väl krupit ned i sängen kommer frågan: ”Vill du ha sex?”.

”Näää, vi tar det imorgon” blir svaret allt som oftast. Kåtheten är som bortblåst och tröttheten kräver sömn. Vi lägger oss i sovposition (rumpa mot rumpa) och säger ”Jag älskar dig” till varandra och somnar djupt.

Nästa dag ett nytt försök...

Porr har vi använt oss av under många år. Vi gillar båda att titta på porr. Vi byts av med att välja porrklipp. Men nu för tiden har vi hittar sökord som vi båda tänder på och som gör att vi kan fantisera om äventyr - de vi haft och de vi hoppas ha framöver.

Några minuter senare har vi kommit. Förr letade vi klipp som var lite längre, men nu verkar vi kunna välja ett klipp på typ fyra minuter och ändå stänger vi av innan kvinnan i klippet fått sina dubbla facials.

Vi har båda bråttom att trycka på off-knappen efter att vi kommit. Vi vet inte varför porr är så osexigt sekunden efter orgasm. Oavsett vad, så är porr vår räddare i nöden av att vara tonårsföräldrar.


När coronan släpper sitt grepp om vårt samhälle, så är erotiska äventyr det första vi kommer att engagera oss i. Just nu känns det som evigheter sedan vi gav oss hän till det vi verkligen njuter av.

1 kommentar:

  1. Alltså igen😂 så kul, jag skrattar högt/kvinnan från kollaparet

    SvaraRadera