fredag 30 augusti 2019

En tripp till vår älskade klubb

Nästa helg bär det iväg till Club Adam o Eva för en massa dumheter på flera. Det är dags nu innan sommarens solbränna försvunnit helt.

Vi har besökt en hel del klubbar i Sverige, men de går dessvärre inte jämföra med CAE. Ofta är klubbar lite ”sunkiga” och i vårt sätt att se det lite osexiga. 

En klubb vi var på i Mellansverige var som en komedi. En man som skulle guida oss runt hade laddat upp med en ölburk i bakfickan för eventuella behov och visade stolt upp att de bjöd på kondomer. Problemet för oss var bara att de låg i slitna hundmatsskålar lite här och var. Han visade var enbart par fick vistas, men tyckte ändå att man fick bjuda in honom till detta parområde - reglerna var inte så noga.

Vi försökte att inte vara dömande och genomled den obligatoriska måltiden (med kolpudding) som man var tvungen att delta i. När vi kom ut i mingelrummet satt ägarinnan och virkade... Då gick vi hem.

Nä, vi åker som sagt gärna några extra mil för att komma till vår älsklingsklubb. 

4 kommentarer:

 1. Hej! Trillar in på eran blogg ibland och vill tacka för både bra och upphetsande läsning. Jag har en fråga som jag inte får svar på när jag googlar, det är nämligen så att jag och min partner ska besöka insomnia i Berlin nu under hösten och jag undrar bara följande: 1.används kondom/slicklapp vid oralsex med andra par på klubbar? 2. Sperma, är någonting som tänder oss båda men iom att det är med "randoms" på klubben, kommer man alltid i kondomen? Min fru hade inte haft något emot att ta flera killars satser men självklsrt vill vi i te gå därifrån med en klump i magen huruvida vi fått STD's eller inte. Tänkte mest hur det fungerar i praktiken under gangbangs och dylikt.
  Med vänliga hälsningar.

  SvaraRadera
 2. Hej! Kan verkligen känna igen ovanstående frågeställning! Vi är på väg att besöka vår första par/swingersklubb inom snar framtid. Vi är båda inne på att ta in 1 eller 2 extra män och hon älskar verkligen att suga. Men ingen av oss är ju särskilt nällade på STDs men att suga av ngn med kondom känns ju sådär.
  Tack för en bra blogg, förresten...!
  Vh
  M

  SvaraRadera
 3. Ska själv försöka locka med frun till en swingersklubb.

  SvaraRadera