tisdag 26 juni 2018

Svar på vår annons

Vi satte in en annons på bc om att vi söker ett par, en kvinna eller en kille till helgen.


Visa av erfarenheten är vi ytterst tydliga med vad vi söker - ålder, civilstånd, m.m. Vi är av naturliga skäl kräsna med vem eller vilka vi bjuder in till vår säng.


Vad får vi för svar på annonserna?


En toa-slav som vill bli bajsad på. Var står det i vår utförliga profiltext och den kompletterande annonstexten att vi vill bajsa på någon i munnen?


Har man en så ”unik” turnon att man går igång på att någon grenslar ens mun och bajsar, så lär man skriva det i sin profil och söka människor som har samma turnon. Det är knappast något man kommer på på grund av att man får ett förslag på en annons om trekant eller fyrkant.


För några år sedan skrev en mycket ung man att han ville ge bort sig till oss - bokstavligen! 

Vi skulle få alla hans pengar så att han var helt beroende av oss. Han behövde ett litet utrymme under trappan där vi kunde förvara honom inlåst och plocka fram honom ”vid behov” så att han fick slicka upp efter att mannen haft sex med kvinnan. Han tyckte också att det var en strålande idé att vi klädde ut honom i för små tjejkläder och tog med honom ut på stan och hånade honom för att han var ful och tjock.


Men va´ fan!

Vi hoppas fortfarande att han inte hittade vad han sökte...


En gift man på 72 år skrev också och tyckte att han var den perfekta extrakillen (”Kille”?) för oss. 


Att vara swingers när man är 72 år ter sig omöjligt för oss. Visst får människor gå på swingersklubb och knulla runt när de är över 70. Men vi kommer knappast vara swingers i den åldern. 


Dock reagerade vi på att han var gift och gick bakom ryggen på sin fru i den åldern. Prinsessan är övertygad om att han hade en hjärnskada så att han agerade irrationellt medan mannen här är övertygad om att han bara är en skitstövel som riskerar sitt äktenskap i slutskedet av livet.


När vi är i 70-årsåldern så hoppas vi båda att vi har ett aktivt sexliv. Vår swingersliv har dock avslutats och denna blogg kanske ligger kvar som ett minne från ”fornstora dagar”.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar