söndag 7 januari 2018

Våga dela med dig om dina turnons

Att våga och vilja dela med sig av sina sexuella fantasier är i många fall en förutsättning för ett spännande sexliv.


Men om man vill nå dit, så krävs det att ingen får dömande kommentarer eller ens har gamla kommentarer som räds ärligheten.


Skulle t.ex. mannen ha sagt att han tycker att det är ”osunt att två kvinnor har sex med varandra”, så lär han aldrig få reda på om hans fru vill ha tjejsex. Om kvinnan skulle hävda att ”swingers är perversa”, så kommer hennes man aldrig att föreslå dem ett besök till en swingersklubb. Så det är med andra en risk med att vara snabb att döma andra.


Man skall också komma ihåg att fantasier kan delas upp i de man vill uppleva och de man har i sina drömmar. Många som får höra en fantasi från sin respektive glömmer detta och vill snabbt omvandla fantasi till verklighet - var försiktig med detta. Vissa fantasier passar bäst som en fantasi.


Ett exempel på fantasi är att Prinsessan drömmer om att bli såld på en slavmarknad som sexslav. Visst skulle detta kunna genomföras, men det skulle absolut inte vara vad Prinsessan ville ha. Att skapa ett rollspel av detta, skulle med största sannolikhet bara bli fånigt och konstlat. Vissa fantasier skall med andra ord förbli fantasier.


Vi rekommenderar alltid att vara helt öppen med vad man tänder på. Den som tar emot kunskapen har naturligtvis ett ansvar att vara icke-dömande, även om det är något han eller hon inte själv tänder på. 


När vi träffades så berättade Prinsessan att hon ville gå till en swingersklubb och ”bli tittad på” när vi hade sex. Mannen sög på tanken några dagar och kom fram till att det kunde nog vara en spännande tanke. Sagt och gjort. Vi blev medlemmar i en swingersklubb och gick dit.


Ett tag senare berättade Prinsessan att hon drömde om att få ha sex med en kvinna. Efter några veckor senare låg hon och en annan kvinna omslingrade i ett mörkt rum på en swingersklubb och njöt av och med varandra.


Nu, många år senare, har vi infriat fantasier och turnons till varandra. Vi har förverkligat drömmar där man knappt kan skilja på fantasi och verklighet. 


Tro mig när jag skriver detta. ALLA människor har sexuella fantasier. ALLA människor har turnons och ALLA människor bär på kunskapen om hur deras mest erotiska upplevelse skulle kunna se ut. MEN många människor väljer att inte berätta om vad de tänder på. Många hävdar oskyldigt att de inte tänker på sex på det sättet eller att de inte har någon fantasi alls - tro dem inte. De vill bara inte dela med sig.


Varför är vi så förtegna med våra sexuella turnons? Sex är ju en primär del i en fungerande relation. 


Jo, därför att det är skamligt att vara kåt. Det är skamligt att vilja knulla och det är skamligt att gå utanför normen av ett 4 minuters samlag per vecka på lördagskvällen i sängen med släckt lampa (helst i missionärsställning). Släpp denna skam. Den är bara destruktiv för relationen.


Ett litet tips är att ni båda skriver ner sexuella fantasier till varandra på varsin lapp. Det kan kännas lite konstlat att berätta i ord om sina fantasier till den andre. Skriv ärligt och lämna över lapparna till varandra att läsa - utan att kommentera.


Bara vetskapen om att den andre är en sexuell varelse med fantasier kommer att skapa ett mer aktivt sexliv. Bara vetskapen att den andre känner till dina innersta sexuella fantasier kommer att knyta er närmare.


Kanske vill ni också börja gå utanför normen och uppleva era turnons - have fun!


2 kommentarer:

  1. Som alltid ett väldigt läsvärt, och tänkvärt, inlägg. Tack för det!

    SvaraRadera