fredag 12 januari 2018

Att lämna varandra som swingers


Att lämna varandra...


När vi började som swingers så var tanken på att lämna varandra inte ens uppe på ”tapeten”. Det var då helt otänkbart att lämna varandra på en klubb ens för en kort stund och skulle någon av oss på toaletten så kändes det som evigheter innan vi satt tillsammans med höfterna igen.


Kanske var det på grund av otryggheten vi hade i början av olika former av swingersmiljöer och swingers i allmänhet. Vi, liksom de flesta, hade ingen erfarenhet av kulturen.


Första gången vi testade att lämna varandra var när vi hade träffat en extrakille som vi båda tyckte var en socialt begåvad och trevlig man. Han fick instruktioner av mannen i förväg, samtidigt som Prinsessan inte fick kommunicera med ord - hon hade några varianter av förberedda lappar att visa upp vid behov. 


Mannen ägde kontrollen, Prinsessan kunde ge sig hän och killen hade en underbar stund. Alla var nöjda.


Efter detta pratade vi lite djupare om den turnon som det ger att lämna varandra. Vi hade båda tyckt att det var upphetsande och ändrade våra regler av att aldrig lämna varandra. Numera handlar det mer om att alltid tala om vart man går.


Ett tag senare var vi på en större swingersfest i ett fantastiskt slott. Temat var 1700-tal och alla kvinnor hade klätt upp sig i vackra frasiga klänningar och männen i tidsenliga kläder och peruker. Det var som en tidsresa där man hade svårt att skilja på fantasi och verklighet.


Inledningen var en liten lek där männen skulle hitta ”sin” ena halva av ett spelkort på kvinnorna. När man väl hittat kvinnan så skulle man introducera sig på ett trevligt (erotiskt) sätt. Mannen hittade kvinnan sittandes på balkongen tillsammans med Prinsessan och tog hennes hand och gick iväg till ett annat rum. Prinsessan följde efter och tittade på på avstånd när hennes man njöt tillsammans med denna spanska kvinna.


På ett annat slott träffade vi ett par på en swingersfest under ett burlesque-tema. Vi hade sex i ett av de otaliga rummen tillsammans alla fyra. Efter en stund tog Prinsessan parets man i handen och ledde ut honom ur rummet och lämnade oss två att fortsätta njuta på två. En bra stund senare gick vi tillbaka och hittade Prinsessan och den andra mannen i en upplyst säng mitt på golvet i en stor salong. Det hade samlats flera kvinnor och män som stod eller satt bekvämt i stolar runt dem och beundrade skådespelet. 


Nu så många år senare har vi gått från att vi aldrig lämnar varandra till att faktiskt gilla det. Det är supersexigt att lämna sin respektive och känna trygghet med att vi alltid ”hittar hem” till varandra - ramarna bredas med trygghet och tillit. Med ett ”frikort” kan vi lämna varandra och göra precis vad vi vill med vem vi vill...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar