måndag 20 november 2017

Vad innebär det att vara swingers?

Såg den danska filmen ”Swingers” på C-More häromdagen.

Det lustiga var att den var byggd från en del kunskap som författaren förmodligen hämtat från intervjuer, men själva handlingen och karaktärerna var lika främmande för en swinger som filmen Transformers.

Det känns som om man inte tycker att de regler som swingers håller sig inom var nog för att skapa en film. Man var tvungna att lägga in otrohet, relationsproblem, åldersnoja, kränkningar, svek och svartsjuka i storyn för att den skulle bli riktigt tragisk och därför ”sevärd”.

Vad bygger swingers sin relation på?

Tillit kommer nog som den absolut första och viktigaste delen. Utan tillit till varandra så faller hela grejen med att vara swingers. De par som går på swingersklubbar och -fester tindrar oftast av kärlek till varandra. De ser varandra, de skrattar tillsammans och ser till att båda har en fantastisk kväll - de har en gemensam hemlighet som knyter dem samman före-, under- och efter swingandet.

Det finns nog inget ställe där jämställdheten är större än när swingers träffas. Kvinnor och män har sex för att de njuter av det - på lika villkor. Kvinnor får vara sexuella varelser och behöver inte bry sig om ”sitt rykte” eller vad ”andra skall säga”. De får vara KVINNOR och män får vara MÄN med allt positivt det innebär.

Bland swingers uppför man sig artigt och trevligt - annars åker man ut. En kvinna kan gå klädd i de mest erotiska underkläder som någonsin uppfunnits en hel kväll på en swingersklubb utan att bli otrevligt antastad med kladdande, klämmande och kränkande kommentarer, som på krogen en lördagskväll. Hon kan känna sig trygg.

Men hon lär få erbjudande från par, män och kvinnor att följa med in i något av rummen om hon vill. Tackar hon nej, så är det inga ”hard feelings”. Alla har rätten att säga nej tack på ett trevligt sätt utan att ens behöva ge en förklaring.

Ibland får vi frågan vilken ålder människor har på swingersklubbar och hur många som är ”snygga”. Det finns naturligtvis allt från himmel till jord. 
Äldre, yngre, män, kvinnor, smala, vältränade, bildsköna, alldagliga, mulliga, svenskfödda, nysvenskar, heterosexuella, bisexuella, m.m. - precis som samhället ser ut. Men med den gemensamma nämnaren av att alla tycker att sex är något som skall vara kul, skönt och kravlöst.

Vårt tips till par som vill ”hitta på något busigt” är att gå till Club Adam o Eva en parkväll. Håll er till varandra första besöket och gör inget annat än vad ni kommit överens om. 

Ät en romantisk middag tillsammans, gå till klubben och drick ett glas vin i mingelrummet och kika runt lite diskret bland de andra rummen där swingers har sex. Kanske tar ni ett dopp i poolen eller en stund i bastun innan ni går hem igen. Vi lovar att ni kommer att älska kulturen, lättsamheten och alla avslappnade människor. Det är er hemlighet!


Have fun! Kanske ses vi där någon gång...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar