lördag 11 november 2017

På swingersfest idag!

Så var det dagen vi längtat efter i en månad nu...

60-65 människor i en och samma lokal. Uppklädda för sex i temat Burlesque.

En samling människor som gillar sex och inte tycker att det är något konstigt att se sin respektive ha sex med andra och som inte kommer hem med skuldkänslor eller svartsjuka efter ett "äventyr".

Vi, ihop med de flesta swingers vi träffat genom åren har en syn på sex som ligger både i centrum av normerna, men ändå rör sig utanför. Den centrala delen är att vi är ett par. Vi går aldrig bakom ryggen på den andre och vi är aldrig "otrogna". Vi delar aldrig vår kärlek med andra - här ligger vi i centrum av vad normen säger i en fungerande tvåsamhet.

Det som skiljer oss från normen är att vi gillar att ha sex med andra och tycker inte att det är en stor grej. Sex skall vara roligt, skönt, erotiskt och framför allt frivilligt. Vi båda blir stolta över att höra en annan kvinna eller man njuta tillsammans med någon av oss. Stoltheten av att det är min respektive som "är grym!".

Vi har absolut inget "öppet förhållande" där vi kan ha sex med vem eller vilka när vi vill. Hade någon av oss haft sex med någon annan utan den enas vetskap så hade vi klassat detta som otrohet - vilket hade sårat i grunden och aldrig kunnat repareras.

För oss handlar det om öppenhet och ärlighet när vi "lånar ut varandra".

Efter många år som swingers har vi minimalt med regler på fester. Vi kan numera till och med lämna varandra med någon eller några andra under sex. Något som för några år sedan var helt uteslutet. Anledningen är att det finns få platser där man kan känna sig mer trygg på än bland swingers. Det sker inga kränkningar, övergrepp eller ens otillåtet tafsande - kvinnor och män respekterar varandra på swingersfester.

Sedan ett tag tillbaka ger vi varandra "30 minuters frikort" på fester. Detta betyder att man får gå iväg och göra precis vad man vill utan några som helst regler eller förpliktelser - annat än att komma tillbaka efter en halvtimma glad och nöjd - något vi förmodligen kommer att utdela flera under kvällen.

Vi återkommer efter festen med lite berättelser om hur det gick.
2 kommentarer:

  1. vad ni kommit långt i ert lyckliga sexliv. jag och min kvinna har långt kvar men vi jobbar på det ;) vilken inspiration ni ger oss kramiz

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla ni. Vårt råd är alltid att ta små små steg, så att man inte går för fort fram. Lycka till i era äventyr.

      Radera