fredag 20 oktober 2017

Test av sexleksaker

Vi har enträget valt bort att ha reklam på vår sida för att det skall förbli en seriös sida där vi kan vara ärliga med vad vi skriver om.

Club Adam o Eva är vår absoluta favoritklubb i Sverige för att vi tycker det och själva går dit - inte för att vi blivit köpta för att säga det på vår blogg.

Nu har vi dock träffat på ett företag www.palora.se som säljer sexleksaker. Vi har fått massor av erbjudanden om samarbeten från andra, men aldrig känt att det passat oss med billigt utbud och kravlistor om vad och hur vi skall skriva ihop med reklambanners, etc.

Detta företag som vi nu kommer att samarbeta med är både trevliga som människor, men framför allt har de sexleksaker som vi själva gillar - snygga, sexiga och lite innovativa.

Så lite då och då kommer vi att prova sexleksaker och skriva några ord om vad vi tycker. Vi väljer själva vilka sexleksaker som vi skall testa, så vi lär nog uppskatta dem alla.

I paketet vi öppnade idag från Palora finns tre saker. Två sexleksaker och en flaska med glidmedel från Lelo ( https://www.palora.se/lelo-personal-moisturizer-vandbaseret-glidecreme-150-ml ).

Den första leksaken vi skall testa ikväll är en typ av Rabbit ( https://www.palora.se/fun-factory-bi-stronic-fusion-rabbitvibrator ). Den kan nog liknas vid en sexrobot mer än en sexleksak. Den vibrerar inte bara, utan juckar också. Vi är helt häpna och ser fram emot att testa den ikväll! Att den är rosa är ett stort plus för Prinsessan.

Den andra testen vi skall göra under vår sexresa imorgon är ett fjärrstyrt ägg 
( https://www.palora.se/lelo-lyla-2-vibrerande-agg ) som vi skall ta med på tåget i helgen. Prinsessan har redan bestämt att hon vill ta med på alla sina resor. 

Mannen får fjärrkontrollen och Prinsessan får ägget... Ja, ni förstår själva vilka fantastiskt sexiga resor, restaurangbesök och biobesök det kommer att bli framöver.

Faktum är att vi provade ett billigt fjärrkontrollerat ägg för massor av år sedan. Prinsessan hade köpt ett ägg av en helt annan kvalitet än denna. Den var inte lika sexig och vacker som Lelo, men framför allt fungerade fjärrkontrollen lite sporadiskt. Den startade med andra ord ibland och stängdes av omotiverat ibland. Detta gjorde att ägget vibrerade en hel film och drev Prinsessan till vansinne. Till slut nöp hon mig hårt i armen och det visade sig att den inte gick att stänga av. Vi testade den aldrig mer...

Denna Lelo är av helt annan kvalitet och här kommer mannen även att känna vibrationerna i fjärrkontrollen om han vill.

Vår första tur med denna leksak är som sagt en tågresa till en sexig helg. Tror att Prinsessan kommer att vara galet upphetsad innan vi kliver av vårt tåg.

Vi kommer naturligtvis berätta mer om resan och våra nya leksaker, samt lägga upp lite bilder som ni säkert kommer att uppskatta.

Vill ni köpa ett liknande ägg från www.palora.se (eller något annat), så har våra läsare fått en rabattkod som ni kan ange. Då får ni 25% rabatt på era köp. Ange bara SWINGERS så får ni er rabatt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar