onsdag 11 oktober 2017

Hur man hittar seriösa sexpartners på nätet

Att hitta människor som har samma intresse som vi har, är inte så lätt som man kan tro. Det finns de som bjuder in sin vänskapskrets att swinga tillsammans med dem. Detta är något vi själva aldrig skulle göra. Vårt vardagliga liv med jobb, vänner och andra förpliktelser är en del av vårt liv. Vårt swingersliv är helt separerat från det.

Av denna anledning träffar vi heller aldrig sexpartners från samma län. Det blir naturligtvis lite svårare då man måste resa till varandra för träffar. Å andra sidan skulle vi känna oss obekväma med att stöta på ett par, en kille eller tjej på den lokala ICA-handeln som vi knullat. Detta är en regel som vi haft under alla år som swingers och tycker själva att det är en bra trygghetsregel för diskretion.

För att hitta sexparners rekommenderar vi att man skaffar sig ett medlemskap på bodycontact.com. Denna sida är den absolut bästa och största sidan för sexkontakter i Sverige. Är ni mer internationella och gillar att resa utomlands på klubbar, fester och träffar, så är sdc.com den i särklass bästa. Med båda (vilket vi har) så har de sidor ni behöver för att hitta kontakter.

Vi rekommenderar också att ni betalar en slant för eventuella plustjänster på sidorna. Detta betyder att ni får fler sökfunktioner att hitta rätt, men också visar på att ni är seriösa i ert letande.

När vi ändå är inne på det seriösa är det viktigt att ni kommer ihåg att många profiler på bodycontact.com är fejk-profiler. Det är killar som utger sig för att vara tjejer i sina profiler. Gifta män som skriver att de är singel, parprofiler där frun inte har en aning om att mannen lagt upp en profil och profiler där någon använder bilder de hittat på nätet. Vi har vid flera tillfällen hittat profiler på bodycontact som innehållit våra bilder från denna blogg.

Dessa människor har ett annat syfte med att de är med på sidan än att träffa någon irl. Det finns många män som vill skriva om sex och uppvaktas som om de var kvinnor. Några är på sidan för att förstöra för andra som har ett kul sexliv. Detta genom att boka in en träff som de strax innan mötet avbokar och några kvinnor som bara är på sidan för att tanka ett svagt ego.

För att råda bot på detta, så föreslår vi att ni skaffar appen kik. Denna app är superlätt att installera och är gratis. Registrera den inte på ditt namn, då du inte vill att nya kontakter skall veta vem du är i början. Ett tips är att ha samma namn på kik som du har på din profil på Bodycontact.

Med kik kan du chatta anonymt och även byta nya ansiktsbilder så att du vet hur människorna du kanske skall ha sex med ser ut.

En annan sak du kan göra är att du skapar en bildmapp på Bodycontact som bara visar sig till de profiler du sparat i din adressbok och/eller utvalda. Här kan du ha exempelvis ansiktsbilder. Använd nya bilder så att ni inte letar upp ett kort från skoldansen 1987.

Lite att tänka på med din profil på Bodycontact och/eller SDC. 

Fyll i alla de rutor som skall fyllas i. När det saknas exempelvis vikt eller civilstånd så kommer ändå människor försöka tyda varför du valde bort att fylla i svaret.

Din presentation i textform är för seriösa swingers det viktigaste. Vi läser igenom profiltexterna innan vi skriver till någon eller några. Detta gör vi för att vi vill se om det är en profil som passar oss och vad vi söker. Några skriver att de är ”dominanta och vill ta för sig av mannens fru”. Några skriver att de söker ett par som bara vill ha ”sex i samma rum” och ”se men inte röra” och några skriver att de vill bli ”bortskämda av ett par och känna sig som en prinsessa”. Inga av dessa profiler är vad vi söker.

Lägg också upp kroppsbilder. Öppet på sidan lägger du naturligtvis inte upp ansiktsbilder. De kan finnas i adressbokens mapp, men inte öppet på sidan. De flesta tycker att bara en bild på en kuk eller en fitta inte säger speciellt mycket annat än att de har kön. Prioritera med andra ord mer erotiska bilder som ändå är diskreta än närbilderna på kön. Kom ihåg att människor som ser dina bilder kommer att tänka: ”Så detta är de bästa och mest smickrande bilder som fanns på honom/henne”.

Vi rekommenderar också att man är TYDLIG i sina texter med vad man söker och inte söker. På detta sätt kan andra välja bort oss på samma sätt som vi väljer bort profiler som inte passar oss och vad vi söker. 

När ni hittat en profil som ni fattat tycke för i bild och text, kan det vara lämpligt med en träff på en neutral plats. Vissa tar en fika på stan och vissa går och tar en öl tillsammans. Vi tycker att det räcker med en speeddejt där man träffas som snabbast på stan för att på ett par minuter få en bild av personen. För oss räcker det att få en bild över att personerna dök upp, hur de såg ut och hur de verkade vara som personer. Detta förutsatt att man kommunicerat väl på ex kik tidigare.

Om vi fattar tycke för varandra så hörs vi vidare på kik efter speeddejten och kommer överens om en träff i hotellbaren. Vad som händer efter detta förstår nog de flesta.

Detta inlägg handlar om hur vi går tillväga för att träffa seriösa människor för sex irl. Det kanske låter omständigt och komplicerat, men det sparar i slutändan en massa irritation, tid och missförstånd.


Lycka till med att hitta sexpartners i höstmörkret och glöm inte att swingers alltid uppskattar ärlighet.

1 kommentar:

  1. Hej alla goa trevliga ock kåta människor, vi har startat en liknande sida som bodycontact fast med fler roliga saker som man kan göra ungefär som en jätte sex community eller ett sexigt facebook.com! Välkomna att prova och experimentera lite på https://holy-cow.se

    SvaraRadera