söndag 5 februari 2017

Snart en miljon

Om 2.500 sidvisningar passerar vi en miljon. Att tänka på den volym av lästa inlägg är både hissnande och skrämmande. 

När vi pratar om hur allt var och vilka regler och ramar vi hade när vi började som swingers, så kan vi känna oss rejält slampiga (på ett positivt sätt).

Ingen av oss skulle kunna komma ihåg alla vi haft sex med som swingers. Vi kommer att tänka på äventyr, gäster och klubbesök vi glömt bort och vi har upplevt sjukt sexiga och galna äventyr som man tror bara kan existera i porrfilmer.

Från att gå till en swingersklubb för många år sedan för att Prinsessan ville "bli tittad på" när vi hade sex, till de regler vi har idag av att ge varandra full frihet att ha sex med vem man vill och nästintill hur man vill är som en resa till en annan galax.

Idag tänder vi på att den andre få njutning. Svartsjuka är vi båda helt avsaknad av och sex med andra handlar om att vi vågar prata om sex, vågar berätta vad vi tycker är skönt och blir genuint glada av att höra den andra komma i en underbar orgasm.

Vi känner en man som vägrar sin kvinna att köpa sexleksaker. Detta par är helt motsatsen till oss och vår relation. Denna man anser att "hon skall nöja sig med honom" och att om hon kommer skönt med en vibrator så är han inte duglig. Denna man tycker också att "sex mellan två tjejer är äckligt".
Visst får alla tycka vad de vill, men deras relation svärtas av svartsjuka, ägandebehov och kontroll.

Vår attityd är tvärt om. Vi blir glada av att höra att den andre njuter. Att se Prinsessan borra ner sina händer i täcket, mumla hur skönt det är och till slut skrika ut sin njutning i en orgasm är för mig underbart oavsett om det är med hjälp av mig, en vibrator, en tjej, en annan kille eller ett par. Det är t.om. sexigt att höra Prinsessan kommentera hur skönt det är när hon har sex med en annan man. På samma sätt som hon njuter av att höra mig ha skönt med en annan kvinna.

Det är både skruvat och sexigt när Prinsessan frågar mig om jag har skönt under tiden jag har sex med en annan mans fru nedan han har sex med Prinsessan. Det brukar bli ett gapskratt när vi alla kommer på hur "fel" det är enligt normen att ens ställa frågan.

För oss har det slutat handla om att våra ramar är synkrona. I början hade vi regler och ramar som gällde oss båda. Vi kom fram till dessa med en samsyn och tog aldrig längre steg än vi båda kunde klara av, gilla i tanken och acceptera. Nu har vi blivit mer individuella med våra regler och ramar. Prinsessan har fått full frihet med singlar (killar och tjejer). Vad det gäller tjejer så får hon träffa dem själv och då finns det inga begränsningar. Där har vi ett "öppet förhållande". 

Vad det gäller killar, så har hon inte längre några ramar med killar som jag "godkänt". Detta handlar mest om gillande, säkerhet och trygghet. Men med en kille vi träffat tidigare finns inga regler och ramar längre. Så då kan man kalla det för "semi-öppet förhållande".

Men i vissa fall kan jag få fullständig frihet på swingersfester att "gör vad du vill med vem du vill". På samma sätt som Prinsessan kan få ett tidsstyrt frikort av att gå iväg själv på en swingersklubb och "knulla runt med singlar" hur och med vem (eller vilka) hon vill.

Vad det gäller andra regler vi haft med kondom, dominant agerande, kyssande och kelande, så har Prinsessan fått friheten att styra det själv. För mig spelar det ingen roll längre och kan t.om. vara upphetsande och därför är ramarna för henne onödiga. Prinsessan vill dock hålla kvar dessa regler för mig, vilket inte stör mig det minsta. Reglerna är olika vilket blir logiskt. Bara båda känner sig nöjda.

Med par är det en svårare sak med regler. Då är det fyra personer som skall känna attraktion över varandra och två par som skall ha samma nivå på ramar och regler. Många par verkar glömma vikten av att killarna känner ett gillande över varandra, trots att de är hetero och inte har sex med varandra. Men det är ytterst viktigt att killarna känner ett gillande över varandra så att man är villig att "låna ut" sin kvinna.

Här har vi samma regel som vi haft under lång tid nu. Den med snävast ramar bestämmer. Så är det en som inte vill ha partnerbyte, så blir det inget alls. Det skulle bli konstigt om en inte ville ha partnerbyte och sitta och titta på när de andra har en trekant. Då är det lättare att bjuda in en singel.

Så resan under dessa år har egentligen bara börjat. Nyckeln till att vi är där vi är idag är att vi har vågat vara ärliga mot varandra. Vi har vågat säga vad vi gillar och vilka fantasier vi har utan att riskera att bli dömda eller få en nedvärderande kommentar.

Vi har valt att se sex som en viktig del i vår relation och vi har båda valt att ge varandra för att få något. Om jag vill ha en trekant med en tjej, så kan jag heller inte vägra Prinsessan att få ha två killar. Om en av oss tänder på en fantasi, så finns det alltid en vilja att ge denna upplevelse och den totala lyckan är att se den man älskar njuta.

Så... Snart är det en miljon sidvisningar på bloggen. Hur vi skall fira detta vet vi inte än.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar