måndag 21 september 2015

Klubbesök

Club Adam o Eva den 10:e oktober.

Då vi ibland åker hem från klubbesök utan att haft sex med andra än varandra. Detta kan bero på flera saker. En av anledningarna kan vara att det inte finns några som vi vill ha sex med. Men det är allt vanligare att det bara finns par på klubben som nöjer sig med att ha sex jämte andra. Dessa par skall man alltid visa den respekten att låta vara som de är och leva sitt swingersliv som de själva väljer.

Den 10:e oktober är dock temat "Hardcore night". Denna afton bör dra till sig människor som kanske kommit en bit på vägen i sitt swingande och inte är rädda för att låna ut sin älskling att njuta över pargränserna.

Vår förhoppning är att vi får kontakt på bc med andra människor som skall till klubben och lära känna varandra lite innan vi ses.

Vad som händer är som vanligt något vi får se. Vi har ingen panik att knulla med andra. Ofta räcker det att placera Prinsessan i en gynstol eller gunga, så är hennes helg komplett.

Nu kvarstår hotellbokning, barn- och hundvakt och vilken av alla sexiga outfits Prinsessan skall ha. 

Denna fråga med klädsel brukar bli en lång diskussion. Prinsessan röstar för det sensuellt sexiga och han röstar för det slampigt sexiga. Undra vad det blir denna gången?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar