söndag 20 september 2015

En het höst

Det är höst och kylan kommer krypande över oss. Löven vissnar och snart är det dags för den kallaste årstiden... Det låter kanske inte så kul. 

Men det är också ny vi som par njuter mest av sexuella äventyr.

Det är något speciellt med sex och hösten tycker vi. Perfekt årstid att gona in sig och njuta av hett sex under tiden det är kallt och ruskigt utanför.

Vi har planerat en tur till CAE den 10/10. Denna dag hoppas vi träffa par eller singlar som inte bara går igång på "sex i samma rum" och "hjälpande händer". Rubriken på tillställningen (hardcore night), skvallrar om en afton med människor som vill ta swingerslivet till en nivå längre.

Vår förhoppning är att vi åker på en erotisk 1700-talsfest i början av december. Detta är Prinsessans absoluta turnon att skrida runt i frasiga klänningar som Marie Antoinette och ge oss hän till dekadenta situationer med människor som är såväl socialt skickliga som sexuellt trygga.

Sedan får vi försöka hitta spännande äventyr i mindre skala...

Prinsessan har fått uppgiften att hitta singlar som är seriösa och som passar att vara gäster hos oss. Detta inkluderar såväl killar som tjejer. 

De singlar vi träffar är oftast bra killar och tjejer. Det betyder dock att de ganska snart träffar en partner som leder till att de ger upp sex på fler. Vi träffar aldrig extrakillar eller extratjejer som är i relationer (om vi inte träffar dem i par förstås). Otrohet är något vi båda föraktar.

Min uppgift är att hitta seriösa par som kan/vill/vågar träffas. Detta har visat sig vara ytterst svårt, då merparten av profilerna på bodycontact består av människor som drömmer om att vara swingers. Den andra delen består mer eller mindre av par som är på nivån att ha "sex i samma rum" eller varianten av att killen i paret skall ha sex med den andra kvinnan, medan hans fru tittar på (jo, vi vet att det är ett absurt önskemål).

Så att hitta ett par som passar oss, är seriösa, är socialt begåvade och som vårdar sitt yttre är inte så lätt som det verkar. 

Så hösten ser varm, svettig och sexig ut genom våra ögon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar