torsdag 25 juni 2015

Regler är en förutsättning för trygghet


Innan vi träffar andra så är det viktigt för oss att diskutera ramar och regler.

Först och främst är det för att man skall ha kontroll på att händelsen inte består av eviga instruktioner i sängen, men också för att skapa en trygghet under själva träffen.

Våra regler idag är helt annorlunda mot för 6-7 år sedan. Men vissa regler är fasta och vi ser idag inget behov av att ändra dessa regler.

Vi kysser och kelar inte med andra, killarna har inte sex med varandra, vi använder kondom för allas säkerhet och eftersom vi själva lever i en DS-relation så uppskattar vi inte om andra agerar dominant mot Prinsessan.

Detta är våra regler och ramar när vi träffar andra.

Inom dessa ramar håller vi oss med andra. Är våra ramar snävare än andras, så får de andra anpassa sig efter oss. Om de andras ramar är snävare än våra så är det deras ramar som gäller.

För oss är dessa ramar en förutsättning för att vi skall kunna ha sex med andra utan att såra någon. Ramarna är till för att alla skall kunna njuta av sex och känna förtroende att alla har en samsyn på vad som får ske och vad som inte får ske.

Vi har kommunicerat med mängder av människor som tror att våra ramar är en förhandlingssak. Detta är helt fel. Våra ramar kan bara förändras utifrån vad vi två tycker. Inte på grund av en argumentation med någon eller några som hånfullt hävdar att vårt sex är dåligt för att vi inte vill kyssas.

Regler och ramar skall respekteras på samma sätt som i alla situationer. Det värsta vi skulle kunna tänka oss är att göra något som känns fel och/eller sårar någon annan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar