lördag 24 maj 2014

Tillbaka till bloggen

Han skriver:

Det har varit rejält tyst från oss båda under en period.

Vi har båda haft fullt upp att göra och dessvärre fallit in i den kultur som är allt för vanlig i samhället idag. Stressade och trötta har vi slängt oss framför tv:n och suckat tungt innan vi somnat.

Men nu ser vi båda lite ljus i tunneln och lusten börjar komma tillbaka så smått. Lusten att hitta på en massa dumheter.

Hur som helst så är vi inte helt borta från swingerslivet. Vi har blivit inbjudna av ett superfint värdpar till en fest i juni. Det är samma par som vi var på 1700-talsfest hos.

Denna gång är det mer "my cup of tea". Groupies, stars och managers är temat. Att Prinsessan kommer att vara sjukt sexig råder inget tvivel om. Vad jag själv skall ha på mig är dock inte riktigt klart än.

Vi har åter börjat prata lite om våra regler och ramar. Vi vill alltid ha uppdaterade regler som vi har en samsyn över när vi skall swinga. Vi har i princip samma regler, bortsett från vårt nya intresse och nyfikenhet för att ha sex i olika rum. Något som tänder oss båda.

Vi har också en förhoppning av att få hit ett par imorgon. Om de är lika trevliga som de ser ut, så lär vi ha en fantastisk morgondag. Mer om det sen.

Men som sagt... Vi är tillbaka...

1 kommentar: