fredag 30 maj 2014

Misslyckad sexhelg

Han skriver:

Våra barnfria helger utan förpliktelser är de få helger vi har möjlighet att leva ut vår aningen dekadenta livsstil. Vi är visa av erfarenheten och vet att vi inte kan komma på ”kvart i tolv” att vi vill vara flera i sängen.

Trots att vi har vissa barnfria helger per år, är det ändå en hel massa saker som påverkar. Vilken vecka det är i månaden för Prinsessan, om vi kan hitta hundvakt, om det finns hotellrum att få tag på i exempelvis Stockholm, samt en hel del oförberedda händelser.

Vi har med andra ord inte så många helger per år att krydda vårt sexliv med att bjuda in andra.

Helgen som var, hade vi stora förhoppningar på. Vi hade kontakt med såväl singlar som par som svarat på vår annons om att vilja ses hos oss. De bedyrade samtliga att de var seriösa och var noga med att poängtera att de inte var som alla andra på BC.

Vi hade skrivit till varandra under en tid och även gått igenom våra regler och ramar och även söndagen hade bokats som ett förslag på dag. Alla hade bekräftat att det inte var några problem med denna dag.

Därefter hände vad som nu är mer regel än undantag.

Ett par blev helt plötsligt extremt otrevliga i sin ton och började ifrågasätta. Ett par och två singlar försvann helt plötsligt ur kommunikationen, trots att vi kunde se att de såväl läst inläggen som att de var inloggade.

Kvar stod vi med en barnfri helg, hundvakt och tvåsamheten.

Nu är det aldrig en fara för oss att inte träffa andra sexuellt. Vi är förärade med såväl ett fantastiskt sexliv, som andra sexuella intressen som vi bara idkar på två än så länge.

Men det som är vår stora fråga är vad dessa människor får ut av att förstöra andras sexuella äventyr?

Är det så att det finns människor som är till den milda grad bittra att de ger sig ut på BC för att se till att förstöra andras dekadenta sexliv?

Kanske är det samma kategori människor som repar dyra bilar på stan för att de själva inte har råd att köpa en liknande bil. Samma människor som klagar på Kungens apanage för att de själva inte har de pengarna, eller de gamla människor som klagar på att ungdomar har för roligt för att de själva hade en trist uppväxt…

Bitterhetens smak kan få människor att ge sig efter andra i ett korståg av att se till att de ”lyckligt lottade” får samma bittra smak. Vi skall alla få smaka samma frustration som de känner när de sitter framför sin dator och drömmer om ett sexliv.

Man blir naturligtvis både synisk och besviken.

Men besvikelsen övergick snart till ett sjukt skönt äventyr på två. Ett äventyr som inkluderade sexleksaker, rep, piska och två varma kroppar…

2 kommentarer:

  1. Är ni verkligen säkra på att det är riktiga par som tänkt igenom det hela? Jag tippar på att det är någon ensam man som leker par? Men singlarna är ju märkligare... Slöseri med allas tid och irriterande!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, vi är inte säkra på äktheten på annat än de vi träffar på swingersklubbar och -fester. Så det är nog en hel del fejk på bc tyvärr :

      Radera