fredag 4 oktober 2013

Ponera följande...

Prinsessan skriver.

Tänk er följande scenario...

1. Du skickar ett brev till någon på BC.
2. Mottagaren anser att du inte motsvarar vad han/hon/de söker och tackar vänligt nej.
3. Du förstår inte varför de tackat nej och vill veta varför.
4. Istället för att begrunda vad du skrev eller inte skrev så ber du ödmjukt om ett skäl till det vänliga "nej tack" som du fick.
5. Mottagaren av brev nr 2 är inte redovisningsskyldig men svarar ändå trots att han/hon/de aldrig gör sådant i vanliga fall, de vill vara snälla mot dig. Det visar sig att du missat att berätta något om dig själv/frågat vad han/hon/de söker eller ens kommunicerat. Ditt meddelande på 4 (!) ord var kanske för kort för att fresta dem?
6. Du förstår inte att du nu (trots att det kanske är felaktigt) uppfattas som egoistisk och/eller ointresserad av att en MMF ska bli lyckad för alla inblandade och att loppet är "kört" för din del.
7. Du skriver ett nytt meddelande. Fortfarande utan att berätta om dig själv, eller varför de borde träffa just dig. Istället förväntar du dig att han/hon/de ska förse dig med svar om vad de söker. (Det står redan i profil/dagbok/blogg om du orkat läsa.)
8. Du väntar på svar.
9. Det kommer inget svar. De har iofs redan svarat att du inte är vad de söker, men du har tydligen svårt att acceptera det. (Eller så har du glömt?)
10. Förbannad och irriterad så blockerar du henne/honom/dem.

Vad har avsändaren av brevet bevisat? Jo, nämligen att han/hon/de är EXAKT en sådan person som vi under inga omständigheter vill råka bjuda in till vår säng! Faktum är att detta är en person som vi skulle avråda andra från att träffa.

Att du svarar med att blockera en man/kvinna/par som vänligt avböjt och förklarat att du ej motsvarar vad de söker är ett sjukt beteende. Kan man inte ta ett "nej" så har man inte i swingersvärlden att göra!

Att ha ett för alla parter givande möte förutsätter att samtliga är lyhörda och intresserade av vad alla inblandade vill ha. Som gäst i ett pars säng är din önskan underordnad deras. Så enkelt är det. För de allra flesta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar