onsdag 9 oktober 2013

2014

Prinsessan skriver.

Äntligen har återuppbyggnaden av Sveriges bästa swingersklubb startat - på riktigt. Det har skissats, planerats och inhandlats. Tydligen har 120 kvadrat meter madrass köpts in. Informationen väcker onekligen fantasier till liv.

NU har klubbledningen äntligen fått sätta igång med det praktiska arbetet. Väggar har slagits ut, hål har sågats ut ur golvet för att ge plats för en nedsänkt bubbelpool... Låter fabulous! :-)

Jag vet att klubben kommer fortsätta att vara just den klubb vi uppskattar allra mest. Ledningen, med Mr Club i spetsen gör ett fantastiskt jobb och är fullständigt seriösa. De behandlar sin klubb som en ansvarsfull företagare - inte som en sexig bisyssla eller hobby, och skillnaden gentemot andra klubbar vi besökt är faktiskt enorm.

Om vi bodde lite närmre så skulle vi kunnat inspektera och hjälpa till. Nu bor vi 4 timmars bilfärd bort och får liksom många andra ge oss till tåls. Hur länge kan man undra? Till årsskiftet är det sagt, och jag markerar januari i min kalender och hoppas arbetet flyter på som det är tänkt så att vi och alla andra goa swingers äntligen kan få roa oss på "vår" klubb igen.

Mr Club, vi håller tummarna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar