onsdag 9 oktober 2013

Kommunikation

Prinsessan skriver.

Vi brukar tjata om hur viktigt det är att kommunicera ordenligt med tilltänkta lekkamrater för att minimera riskerna för obehagliga överraskningar och maximera möjligheterna för lyckade träffar där samtliga inblandade får uppleva det de önskat.

Vi träffar inte par som är nöjda med "sex i samma rum" och tycker att det är porrigt nog med "hjälpande händer". Inte för att dessa par skulle vara otrevliga - utan bara för att vi inte motsvarar varandras förväntningar. Ingen skulle bli nöjd vid en sådan miss-match.

Ibland kommer det meddelanden från killar som tycks tro att jag och Älsklingen är prostituerade av något slag.  De tror det räcker med att de kan/vill träffas för att få landa i vår säng.

"Hej, Jag är från x. Få jag komma till er nu?
Jag är helt seriöst."

Det är fullständigt otänkbart att vi skulle svara "ja, välkommen" på ett sådant här meddelande. Ett möte förutsätter att så många aspekter ska klaffa innan det blir intressant nog att ens överväga. Jag är fascinerad över hur naiv och oförstående killar och män är som skriver denna typ av brev. Jag och Älsklingen är inte McDonalds "drive thru". Vi har inte "öppet". Man står inte i "kö". Man interagerar och kommunicerar. Punkt.

Ibland får vi meddelanden vi inte ens KAN svara på. De är skrivna på så pass dålig svenska att det är omöjligt att förstå vad avsändaren vill ha sagt. Vi pratar inte om avsaknad av punkter, versaler eller felstavade ord. Vi pratar om obegriplig svenska.

För, helt ärligt jag förstår inte. Vad ska jag svara på detta? Vad vill avsändaren ha sagt?

"Får jag bara skicka snäll inget mer tror mig."

Förslag på det? :-)

1 kommentar:

  1. "Får jag bara slicka? Snäll. Inget mer, tro mig."
    Mitt förslag :-D

    SvaraRadera