fredag 4 oktober 2013

Jag längtar till Norrköping!

Prinsessan skriver.

I trafiken stöter vi regelbundet på dem som gasar in i en rondell bara för att få tuta, ge fingret eller "hötta" med näven åt någon annan i skydd av sin bil.

Dessa människor skulle knappast våga protestera om någon trängde sig före dem i kassan på ICA en fredag eftermiddag. Då, på någon halvmeters avstånd från den som de anser gjort fel så törs de inte argumentera eller stå upp för sin plats i kön - eller vad det nu må handla om. Då knyter de istället näven i fickan och biter ihop.

Men i bilen där ingen kan ifrågasätta eller säga emot vågar de. De tutar, visar fingret och gasar förbi. Förmodligen stärkta i tron om att de är modiga, raka mot andra och att de "inte tolererar vad som helst".

Det är lite så på BC ibland. Folk vågar vara elaka när de kan vara anonyma och undgå att ställas till svars för sina misstag. Det är lite trist tycker jag.

Det kanske därför jag och Älsklingen uppskattar swingersklubbar så oändligt mycket mer än BC?

På en klubb där man ansikte mot ansikte direkt kan känna någon sorts "connection" med de andra medlemmarna. Där kommunikation är direkt och utan undantag respektfull. Där ingen kan gömma sig bakom en ratt, vindruta eller dataskärm blir klimatet mycket varmare. Mycket snällare. Mycket, mycket mer sexigt.

Till klubbledningen i Norrköping - se till att fixa lokalerna ASAP - jag och Älsklingen längtar så efter att få njuta på Sveriges i särklass bästa klubb igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar