torsdag 20 oktober 2022

Fetischer och turnons

De flesta människor har en eller flera turnons som man ibland fantiserar om. Det kan vara allt mellan himmel och jord. 


När en fantasi eller fetisch inte stämmer överens med vad vi själva tänder på, så är vi dessvärre ibland för snabba att döma det som ”galenskap” – trots att vi anser oss vara toleranta och respektfulla för andra människors sexualitet.

 

Så låt oss göra en liten test över din tolerans genom att gå igenom några fetischer som existerar bland vanligt folk:

 

  • Drakar som har sex med bilar.
  • Kroppsuppblåsning.
  • Manlig graviditet.
  • Vore – Att svälja- eller sväljas hel av någon annan.
  • Sjunka i kvicksand.
  • Kvinnor som inte kan starta bilen.
  • Cake fart – Att sätta sig på en tårta och fisa.
  • Kleptolagina – Blir upphetsad av stulna ting.
  • Hybristofili – Tänder på grovt kriminella brottslingar.
  • Klaustrofili – Går igång sexuellt på trånga utrymmen.
  • Spectrofili – Blir kåt av spöken.
  • Exofili – Vill ha sex med utomjordingar.
  • Hierofili – Blir upphetsad av religiösa symboler.
  • Dinofili – Vill gärna sätta på en dinosaurie.

 

Det finns säkert de som realiserar dessa fantasier om de har turen att träffa varandra. Dock är ”cake fart” något jag har svårt att se mig göra efter att Prinsessan stått i köket och kämpat med en födelsedagstårta. Men det går relativt lätt att genomföra autentiskt för de som blir lyckliga av det. Dock tror jag inte Prinsessan hade uppskattat mitt tilltag oavsett hur kåt jag än hade blivit av att trycka ner min rumpa i tårtan med ett nöjt leende. Än värre hade det varit om tårtan inte var till mig.

 

Värre är det med dem som realiserar sin upphetsning över grovt kriminella. Det riskerar naturligtvis både att uppmuntra kriminella, men är också en fara för den som skulle vilja ha sex med en galen seriemördare som kanske tänder på att äta människor hela.

 

Sen har vi de lite mer harmlösa fetischerna. Att exempelvis få stånd om Prinsessan skulle misslyckas med att starta bilen är i och för sig lite gulligt och harmlöst. Men alla som sett Prinsessan ha krångel med bilen inser snabbt att man också måste tända på en extremt arg kvinna som inte direkt utstrålar ”kåt, glad och tacksam”.

Jag brukar i och för sig reta Prinsessan med att fråga ”Skall vi knulla?” vid helt fel tillfälle – vilket är galet roligt.

 

Slutligen har vi de som kan ställa sig på en äng mitt i natten och hoppas på att det landar ett ufo. Förhoppningen måste vara är att det kliver ut en varelse som han eller hon tycker är sjukt sexig. Förutsättningen måste också vara att utomjordingen skall vara så otroligt kåt att den skulle vilja ha sex med en hårlös apa – man vill ju inte åstadkomma ett intergalaktiskt #MeToo genom att antasta en utomjording utan samtycke.

Nä… Det lär knappas hända. Kanske funkar denna typ av fetischer bäst som just en fantasi eller ett rollspel i kombination med cosplay.

 

Nåväl… Vad vill jag säga med detta?

 

Jo, vi människor är så snabba att döma andra människor för deras fetischer och turnons och det är precis på samma sätt som många människor dömer swingers. 

 

På samma sätt som jag tycker att det är helgalet att fisa i en tårta, så tycker en annan människa att det är fruktansvärt galet att vi har sex med andra människor. Men den människan som tycker att vi är galna kanske tycker kanske att det är normalt att sitta på en elektrifierad analplugg med en diameter på två decimeter (jo, det finns att köpa).

 

Så skit i vad andra människor tycker så länge du och din respektive är nöjd och att man inte skadar någon annan. Ge dig hän om du vill fisa i en tårta, tänder på att vara en cirkushäst eller blundar och ser dig sätta på en (förhoppningsvis villig) T-Rex. Ge dig hän och njut av att våga och kunna vara unik även i din sexualitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar