måndag 10 augusti 2020

En helg på Club Adam o Eva

 Vilken fantastisk tripp till vår älsklingsklubb CAE för några veckor sedan.


Den helgens tema var ”Sexpert”, vilket gav oss förhoppningar om en helg tillsammans med likasinnade som tagit några steg på swingerstrappan. Vi har som bekant lämnat ”sex i samma rum” bakom oss och tittar hellre på ett porrklipp än att kika på när andra har sex på klubben.


På fredagen hade vi lite bråttom då vi åker långväga för att komma till Norrköping (det är värt det). Prinsessan hade gett mig ett häfte med allehanda kort i som kan användas vid väl valda tillfällen. Det är allt från att jag kan dra ett ”jag har rätt-kort” under en diskussion till att Prinsessan skall säga ”ja!” till allt under en hel dag. Kortet jag använde på fredagen var att jag fick bestämma hennes outfit - vilket landade i korsett, nätstrumpor och extremhöga strippskor.


Efter att ha svurit över de stormaskiga nätstrumporna, så valde hon bort dem med bestämdhet och menade på att jag kunde bära dem om det var så jä-la snyggt... Jag gjorde inte ens ett försök om det är någon som undrar.


Väl inne på klubben så satte vi oss i baren och tog en drink. Klubben tar verkligen ansvar för regler och ramar som FHM har satt upp. Det serverades vid borden och inträdet skulle förbetalda för att slippa köer - proffsigt och snyggt gjort av ägaren som tar ett seriöst ansvar.


Det satt några människor i en grupp. Det var uppenbart gamla bekanta. Annars var det relativt få människor på klubben. Ett nytt par hade tagit sig dit och såg lite nervösa ut. Den unga kvinnan tittade mest ned i golvet och rodnade lite när en kvinna grenslade en man i soffan och fick tag på en annan man som hon gav oralsex. 


Vi hängde mest med ägaren och pratade hela kvällen innan vi begav oss hemåt. Man måste inte ha sex bara för att man går på klubb. 


Ibland får vi just den frågan via mejl om man måste ha sex med andra om man går på klubb. NEJ... Det hade varit helt absurt om man blev tvingad till något man inte vill med någon man inte vill ha sex med. Det är inget konstigt att man inte hittar någon eller några man tänder på. De flesta swingers är kräsna - liksom vi.


Hemma på hotellet band jag upp Prinsessan mot ett skåp så att jag kunde ta god tid på mig att packa upp alla prylar jag tagit med mig. Efter en stunds lek så hamnade vi i sängen - Prinsessan med gagring i munnen, en svans och iförd en tvångströja - lagom kinky för att Prinsessan skulle vara nöjd.


På lördagen regnade det mest hela tiden. Vi hamnade till slut på en restaurang och hookade upp med ett par som vi träffat några gånger tidigare och som vi haft fantastiskt kul och porriga äventyr tillsammans med.


Det är så fantastiskt spännande att hitta alla de likheter swingerspar har med varandra. Oftast har man samma värderingar om sex och kärlek - d.v.s. att om man älskar någon så ger man tillit och frihet, samt att egoism och kärlek är motsägelsefullt.


Vi tog en kortare promenad till klubben där det var fullt med folk (inom gränsen för vad FHM satt upp). Trots detta så lyckades det ske social distansering. Människor är faktiskt bra på att följa riktlinjer, trots att det är på en swingersklubb.


Nåja... Inte alla. Ibland kan det vara lite sådär när par eller singlar inte kan läsa av situationen helt. Vi hade krupit in i det ”mörka rummet” som inte är helt bäcksvart. Man ser mer än väl därinne.


Vi låg alla fyra därinne och njöt av varandras fruar. Ett par som inte hade riktigt koll stegade in och slängde upp sin handduk så att den täckte halva oss och bokstavligen klämde ner sig mellan oss. Helt plötsligt började deras händer fara runt på oss, vilket kändes konstigt. Vi tog våra handdukar och letade upp ett annat ställe. Det blev ett rum med en stor säng i mitten av golvet. Vi njöt av varandra och dörröppningen fylldes med människor som kikade på oss. Det är naturligtvis fritt fram att kika på andra på en klubb. Har man något emot det, så är en klubb helt fel ställe.


Det är några år sedan Prinsessan och hennes älskarinna hade en liten show på en klubb. Rummet var relativt litet, men det fanns plats för en ”publik”. Efteråt fick de båda en applåd vilket de sött bugade sig för båda två. Kikandet på andra hör liksom till.


Däremot var det kanske lite väl dålig tolkning från vissa singelkillar när det kommer till distansering. Jag stod böjd fram över sängen och gav oralsex till kvinnan. Jag kunde känna hur någon stod bakom mig. Jag har inga ögon i nacken, men något sa mig att det var någon riktigt nära min rumpa. Jag lyfte motvilligt mitt huvud och kikade bakåt. 


Där stod en man med sin kuk i handen och runkade. Typ ett par decimeter från min rumpa. Men va fan! 


Visst är det sexigt med en kvinna som ligger på rygg med särade ben och är nära orgasm. Men när man är åskådare, så behöver man nog ha lite mer distans än att om man kommer, så bör man inte komma på någon. Som tur var, så lyckades jag vänligt men bestämt få honom att backa innan det var för sent.


Trots dessa minimala händelser så fungerar alla fantastiskt på en klubb. Människor respekterar varandra, är glada, icke-dömande och har en avslappnad syn på sex. Ingen tycker att ordet slampig är något negativt - snarare är det en komplimang att kvinnor har lika stor rätt och möjlighet att vara sexuella varelser.


Ibland kikade jag bort mot Prinsessan som hade en underbar stund med mannen i paret. De är ett par som vi litar helt på, vilket gör att vi alla kan slappna av och ge oss hän till njutning. Ibland sa någon en kommentar som gjorde att vi skrattade så vi vred oss i sängen. Sex kombinerat med skratt blir allt som oftast bra sex.


När vi alla kommit i mål, så bar det hemåt till hotellet igen. Nöjda efter några timmar med sex stapplade vi in i rummet och stöp i säng.


På väg hem dagen efter så var vi som vanligt upp över öronen förälskade i varandra. Glada, tillfredsställda och med ett äventyr som är vår hemlighet när vi åter går in i vardagen.


Vi älskar vårt liv. Inte bara för att vi ger friheten att ha sex med andra, utan för att vi har den grad av kärlek och tillit att vi njuter av att se och höra den andre njuta. Efter 12 år tillsammans är vi fortfarande nyförälskade i varandra och kan inte gå förbi varandra utan att ta på varandra.


2 kommentarer:

  1. Oj! Jag skulle aldrig klara av att vara på ett sånt ställe. Ska läsa mer i er blogg för att se om jag kan förstå hur ni klarar av att se varandra ha sex med någon annan.

    SvaraRadera
  2. Älskar sex och ord i en text . Skrattar igenkännande flera gånger. Så bra skrivet

    SvaraRadera