onsdag 17 april 2019

Våra Cap-planer

Nu har vi bokat både resa och boende. Eftersom vi inte har en aning vad som kommer att vänta i Cap d’Adge har vi valt ett boende en bit från själva byn. Det gör att vi kan springa skrikandes tillbaka i panik om det är mer skruvat än vår fantasi tillåter - vi är iofs inte speciellt lättskrämda när det kommer till sex. Men man vet ju aldrig.


Nu när resa och boende är inbokat, så infinner sig liknande frågor som vi hade första gången vi gick till en swingersklubb. Vilka kläder har man? Har man kläder över huvudtaget? Vad är ”sexig outfit” för män? 


Vi har intagit ett begrundande tillstånd och hittar nog rätt till slut.


SDC.com har blivit vår lilla ”livlina” till kunskap. Där finns det Cap-grupper där frekventa besökare kan hjälpa oss noviser tillrätta. Vissa säger iofs att det är fritt att ha sex på stränderna, medan andra säger att man kan få 1.500 euro i böter för sådana tilltag. Vissa säger att man har sex på dagen, medan vissa menar på att man har sex på klubbarna på nätterna. Vissa säger att man skall gå naken på shoppinggatorna medan vissa säger att det händer att människor sitter på restauranger i latexkläder och gagball (undra hur man får i sig maten då?) - kanske är allt eller inget sant...


Oavsett om det är sant eller överdrifter, så skall det bli fantastiskt kul att besöka detta dekadensens Mecca. Umgås med människor från alla jordens hörn som har den gemensamma nämnaren att alla är avslappnade och tillåtande när det kommer till sex, nakenhet och turnons.


Vi har börjat utforska klubbar på nätet. Bortsett från att vi lär behöva en reskassa modell större för att betala inträde på klubbar, så verkar det finnas allt från partyställen där man ”får ha sex”, till renodlade fetischklubbar. Vissa swingersklubbar är bara för par, medan andra även ger access till singelkillar och -tjejer. Det verkar finnas minst ett ställe för alla olika turnons.


Så... Tre månader på oss att komma i form, så att man inte behöver suga in magen i en vecka på badstränderna. 


Hotell - Check!

Flyg - Check!

Träningskort - Check!

Vältränad Prinsessa - Check!

Vältränad man - Eh... not...

Solbrända - Haha... not...

Sexiga outfits Prinsessan - Check!

Sexiga outfits till mannen - .......... not... 😳

SDC-medlemmar - Check!


Det börjar ta form.

3 kommentarer:

 1. Hej

  Superintressant sida, och spännande att följa er planering inför sommaren. Har märkt att swingers conceptet blir allt mera populärt bland andra som varit ihop ett tag, eller som går in i en ny relation i lite mera vuxen ålder. Har på sikt planerat en längre artikel om Swingers för nybörjare.
  Jag håller på att skriva en lista på rekommenderade sexbloggar 2019 på min sida, www.worldofbliss.se. Insåg att många på andra "rekommenderade" sidor är inaktiva, lägger till eran där då ni är väldigt intressanta och aktiva. Skulle såklart bli jätteglad om ni ville länka tillbaka.
  / Bliss

  SvaraRadera
 2. Intressant med cap grupper. inte hört talas om de tidigare

  SvaraRadera
 3. Åh! Blir så avis på er. Hoppas ni får en fantastisk resa. Cap är mitt dröm resmål. Nyfiken fråga inför framtida resa. Vad betalar ni för flygbiljett och boende?
  Hur tänkte ni vid valet av hotell? Tycker det är svårt att veta om man vill bo mitt i nudist byn eller utanför. Tycker själv de verkar smidigast att bo i byn eftersom jag uppfattat det som att det är någon slags grind man behöver passera för att ta sig in i byn.

  SvaraRadera