måndag 12 mars 2018

Helg på Adam o Eva (Del 2)Lördag...


Vi vaknade utvilade och nöjda i hotellsängen och slötittade på morgon-tv en stund innan vi gick ner till restaurangen och åt en redig frukost.


Vi gick en tur på stan och tittade i affärer och njöt av vackra byggnader och de vackra forsarna som skapat otroliga isskulpturer i kylan.


På vägen tillbaka ramlade vi in i en sexleksaksaffär och köpte glidmedel och för första gången sexleksak till mannen. Vi köpte två ”runkägg” som vi skall pröva någon gång. Det har aldrig blivit av att vi köpt sexleksaker till mannen tidigare, då själva ordet ”lösvagina” låter så sjukt osexigt och smutsigt. Ordet ”Runkägg” funkade uppenbart bättre och skall bli spännande att prova.


Efter lite mat och slöande så började tiden närma sig tidpunkten när vi skulle träffa ett par på en restaurang. Vi har träffat detta par ett par gånger tidigare och tycker att de är helt fantastiska att umgås med. De är roliga, vi har samma retsamma humor och kan skratta tillsammans en hel kväll.


Sexuellt är de ett fantastiskt par. Prinsessan tycker att mannen är underbar att ha sex med och jag tycker att kvinnan i paret är underbar att ha sex med.


För oss är trygghet och humor det mest upphetsande som finns. Så att träffa ett par som har samma syn på swingandet som vi har och som man kan skoja med och skratta tillsammans med kan inte kännas annat än helt tryggt och harmoniskt. Det finns ingen svartsjuka eller någon som tittar misstänksamt på någon.


Vi har träffat par som har andra regler än vi och som man känner sig obekväma med. Dessa människor klär vi aldrig av oss tillsammans med. Vi har med åren lärt oss att om det inte känns rätt med kläderna på, så kommer det att kännas än mer fel när man väl fått av sig kläderna.


Vid ett tillfälle träffade vi ett par där allt skulle vara exakt lika. Nu menar vi inte att om killen får ha sex med frun, så är det okej att det också sker tvärt om. Nä, vi menar att om Prinsessan sög killen i paret, så skulle kvinnan suga mig. Om killen hade sex i missionärsställning med Prinsessan så la sig kvinnan i paret omgående på rygg med särade ben. Allt skulle vara och göras på exakt lika sätt i exakt samma stund. Vi hade till och med fått instruktion i förväg att inte prata om något som hänt innan de träffats.


Vi hade träffat killen tidigare och hade haft jättetrevligt, men så hade han träffat denna kvinna och nu handlade swingandet om en exakthet i ”lika”. Naturligtvis funkade det inte. Ingen av oss kunde slappna av och njuta då killen och hans tjej spenderade mer tid med att hålla koll på den andre än att fokusera på den de hade sex med.


Detta par vi träffade under lördagen är helt tvärt om. De är helt trygga med varandra och upp över öronen förälskade i varandra på samma sätt som vi är förälskade i varandra. Tryggt och givande.


Mätta och lite salongsberusade gick vi till klubben och hängde i mingelrummet en stund. Det var massor av par och betydligt fler människor än under fredagen.


Det fanns alla åldrar och former. Vissa verkade komma långväga ifrån då de talade ett språk vi inte kunde placera. Vissa hade klätt upp sig i sexiga outfits (vilket vi tycker är roligt) och vissa satt fullt påklädda i baren (vilket vi tycker är lite tråkigt).  


Efter en stund rörde vi oss in bland rummen och hittade en säng som vi la oss i tillsammans. 


När det är lättsamt att prata, äta och dricka tillsammans så blir det alltid lättsamt att ha sex tillsammans också. Men när samtal inte flyter på och man ser hur nervösa människorna är, så blir det samma sak i sängen också. Därför har själva minglandet en viktig funktion för swingers.


Många tror att det bara handlar om att de som skall ha sex tillsammans måste gilla varandra. Detta är så fel det kan bli. Trots att båda killarna i detta fall är heterosexuella, så är det viktigt att de också har ett gillande över varandra. Det går inte att låna ut den man älskar till en annan man som man inte gillar eller inte känner sig bekväm tillsammans med. Samma sak gäller naturligtvis kvinnorna som även de måste gilla varandra. Därför är det en svår ekvation att hitta ett par där alla fyra gillar varandra och som har samma turnons.


I sängen började vi njuta tillsammans med våra respektive. Snart hade dock händer börjat passera pargränserna och efter en kort stund hade vi bytt partners.


Prinsessan kom i en orgasm förvånansvärt snabbt till allas glädje och snart hade den andra kvinnan också kommit i mål. Bra sex handlar om att ge njutning. Om fyra människor hoppas på att alla andra skall ha sitt bästa sex så kommer alla fyra att känna att man varit i centrum under kvällen. 


För någon som inte haft partnerbyte kan det te sig som konstigt, men det är få saker som enligt oss är sexigare än att se sin älskling njuta tillsammans med någon annan under tiden man själv har sex. Att få frågan från sin älskling om man har skönt och känna en tillfredsställelse när man ger en annan kvinna njutning är galet sexigt. Att bli skönt omhändertagen av en kvinna under tiden man ser Prinsessan hjälpa en annan kille till en utlösande orgasm är så sjukt sexigt att alla goda människor borde få uppleva detta.


En mer än kraftigt korpulent man rörde sig på klubben med sin fru. Det är inget fel alls att det finns människor av olika storlekar på en klubb. Men denna man var inte speciellt ”smidig” varken fysiskt eller socialt. Vi satt alla fyra i en soffa och pratade medan denna man sakta föll bakåt i soffan och påminde om en stor byggnad som faller till marken i slowmotion. Där låg han i morgonrock och andades oroväckande tungt under tiden hans fru masserade hans nacke utan att ens säga hej eller le mot oss.


Denna man lyckades senare tränga sig in i rummet vi hade sex i och tyckte att han skulle vara med oss fyra. Han fick ett bestämt nej av Prinsessan då han la handen på henne på ett annat ställe än vad som är brukligt (man lägger normalt handen på ett icke-sexuellt ställe på kroppen, typ armen eller benet). Själv stod jag på knä med ryggen mot öppningen med den andra kvinnan framför mig och tappade fokus fullständigt på sex när jag förstod att denna man var på ”jakt”. Detta resulterade i att trots det sköna sexet tappade min kuk sin ”spänst” och blev till en mindre smickrande ”snopp”.


Mannen stapplade med tunga steg fram till ett annat par som låg längre bort i rummet och la sin stora tunga hand på hennes rumpa och föreslog även dem att han skulle få vara med. Även de avvisade mannen bestämt.


En fråga vi diskuterade senare var hur man väljer ut någon att ha sex med och hur man närmar sig dem på ett smidigt och trevligt sätt.


Vi närmar oss exempelvis aldrig två par som har partnerbyte. Det syns oftast att två par ”hör ihop”. De pratar med varandra och håller sig oftast nära varandra i sängen och tar på varandra mellan paren. Att man skulle bjuda in ytterligare ett par är nog extremt ovanligt om inte alla känner varandra väl sedan tidigare.


När vi har ”släppt in” par så har vi i de flesta fall växlat några ord i mingelrummet i förväg och i de fall detta inte skett, så har man hamnat jämte varandra i en stor säng och sakta närmat sig varandra till dess att man ligger nära varandra. En hand hamnar på det andra parets arm och flyttas inte armen bort från handen så blir det djärvare och djärvare. Ibland resulterar det i att tjejerna har sex med varandra och ibland blir det till partnerbyte.


Vid ett annat tillfälle var vi på en klubb i Göteborg och låg själva i en säng och myste. Vi höll om varandra tätt och kysstes kärleksfullt och smekte varandra ömt på ett icke-sexuellt sätt. Just då kröp en kille upp i sängen och kikade in mellan oss och frågade seriöst om han fick vara med. Vi skrattar fortfarande när vi pratar om detta. Det är kanske det mest felaktiga val av tid att vilja vara med ett par som kelar kärleksfullt med varandra. Vi vet fortfarande inte hur han hade tänkt sig ”vara med”. Vi skrattar högt åt tanken av att han trycker sig ner mellan oss och kelar på tre - även han fick ett nej.


Vi har dock aldrig ”bjudit in” någon som inte ens kan säga hej i ett mingelrum och senare försöker närma sig oss när vi har sex genom att lägga sin hand på Prinsessans rumpa. Detta oaktat denna mannens dåliga fysik av att kunna dö om han hade haft sex med någon av de sexuellt krävande kvinnorna i rummet.


Vill man ligga på en klubb, så är det bästa sättet att vara trevlig, social och lyhörd.


Sent på natten (eller tidigt på morgonen) gick vi tillbaka mer än nöjda till våra respektive hotell. Vi ser redan fram emot att träffa dem igen även om det kanske tar ett tag till vi ses igen.

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Vad heter ni på BC? :)

    SvaraRadera