lördag 23 december 2017God Jul på er alla läsare. 


Vi hoppas verkligen att ni får just en ”God Jul” vad det nu innebär för er. På bodycontact visar det med all tydlighet att det många män önskar sig inte kommer att infrias denna Jul heller.


Mängder av meddelanden ramlar in på vår profil från män som är gifta. Den yngsta var 19 år och levde i ett samboförhållande men beklagade sig över att hans flickvän inte längre var intresserad av sex och därför letade han äventyr på bc. Men för Guds skull! När man är 19 så skaffar man en ny om det inte funkar!!!


Den äldsta mannen var 69 år och hade levt med sin fru hela vuxna livet och tyckte att det var dags att få ”leva livet”. Man blir så ledsen av att läsa att det finns människor som uppenbart väntat till livets upplopp innan man kommer på att ”leva livet”.


En annan man berättade att det blivit komplikationer när hans fru fött hans barn för ett år sedan och därför kunde hon inte ha sex. Som tack för den uppoffring hon gjort sökte han sex bakom hennes rygg på bc. Vilket jä-la svin om ni frågar oss.


Men den stora mängden män är runt 40-55 år. Många av dem bedyrar att deras kvinnor gett okej på att de får ha sex med andra. Som killen i paret som vi träffade på en swingersfest. Hans fru var allt annat än trevlig. Hon var sur och dissade med tydlighet alla andra. Hennes man kom fram till oss och ursäktade henne med att ”det finns ingen på festen som hon kunde tänka sig ha sex med”. Anledningen tycktes långsökt då det var både trevliga och fantastiskt vackra människor på festen. En kvinna var en sexig variant av Puma Swede (om ni förstår vad vi menar). Senare kom det fram från hennes man att hon ville vara den snyggaste kvinnan på fester och hade problem med att andra kvinnor överglänste henne - därför var hon sur.


Denna man hörde av sig till oss för ett par månader sedan och ville träffas. Vi frågade om han menade att vi alla fyra skulle träffas och gjorde klart för honom att vi fortfarande såg ut som senast på festen (vi var ju inte passande för hans fru senast).


Nä, skrev han. Hans fru swingade inte längre och hade gett honom friheten att ha äventyr på egen hand - ”Bara hon inte fick reda på det”. Den sista meningen gjorde oss naturligtvis misstänksamma och avböjde.


För några veckor sedan var vi på en swingersfest i Stockholm. Tro det eller ej, men där kommer paret in genom dörren till festen. Båda två... 


Mannen blev uppenbart stressad av att se oss och ignorerade oss en hel kväll genom att aldrig titta mot oss. Vi skrattade lite och funderade på att gå fram till paret och konstatera att det var kul att hon börjar swinga igen. Detta gjorde vi dock inte. Det är deras problem att inte ens som swingers kunna vara trogna.


Vad det gäller otrohet så är det något vi ogillar. Inte för att vi själva är så goda i allt vi gjort i tidigare relationer (vi har också varit otrogna). Utan just av anledningen när man stannar kvar i en relation som uppenbart inte grundas i åtrå och respekt.


Sex går lite i vågor. Ibland är man otroligt sugen på sex och vill tillfredsställa alla sina mest kinky fantasier på en gång. Ibland är sex något som blir underprioriterat till förmån för jobb, barn, sjukdom, trötthet, etc. Detta är inget konstigt. Det går som sagt upp och ner.


Men om inte viljan finns att ”komma upp i sadeln igen”, så är dessvärre relationen skadad på något sätt. Den svåraste situationen är när den ena vill ha massor av sex medan den andre inte vill ha sex alls. Kärleken kanske finns kvar i en form av ”kompisrelation” eller grundar sig i tryggheten av ett gemensamt hem, bil, sommarstuga och status.


Men man måste VÄLJA!


Man kan inte både ha en god relation OCH bedra den man säger sig älska. Det är en praktisk omöjlighet. Kan du bedra den andre utan att må dåligt så älskar du ändå inte personen i fråga.


Ett tips är att du skickar iväg barnen. Laga en god middag till din älskling och öppna en flaska champagne. Ställ frågan i trevlig ton om vilka fantasier din respektive har sexuellt. Vill han eller hon ha ett roligt och äventyrligt sexliv? Vill han eller hon ha sex över huvud taget? Stannar hon eller han kvar och lyssnar på vad du säger eller byts det samtalsämne?


Efter detta samtal är bollen din. Du kan välja på att stanna kvar och därmed acceptera situationen som den är, eller så kan du lämna för något nytt.


Att försöka sig på båda varianterna är inget som kommer att funka. Vi lovar, förr eller senare får ni ett än större problem där ”kompisrelationen” byts ut till hat och hämnd.


Att vara swingers innebär att man visar varandra fullständig öppenhet. Denna öppenhet är kanske det viktigaste som finns i en relation. Vi har inga ”hemliga drömmar” som vi bär på. Men investeringen i denna öppenhet handlar om att man skapar en fullständig tillit till varandra. En tillit som bygger på att man aldrig oavsett vad gör något medvetet som sårar eller kränker den andre.


Vinsten av detta är att vi kan ge varandra upplevelser som man i sin ungdom trodde bara existerade i filmer. Upplevelser som är pirriga och som knyter oss än närmare varandra. Upplevelser som är vår hemlighet och som vi kan skratta och prata om tillsammans en mörk höstnatt.


Vi bygger vårt swingande på att vi vill ge den andre njutning. Mannen ger sin Prinsessan äventyr av att få två män eller en kvinna som ger henne fullständigt fokus. Hon ger sin man njutningen av att få njuta av två vackra kvinnor som slingrar sig om honom. Erotiska fester i 1700-talsmiljöer med frasiga 1700-talsklänningar eller en fest på en klubb i masker och kåpor.


Detta är vinsten av trohet till varandra. Att inte ta sexuell frihet utan att först förtjäna den.

1 kommentar: