måndag 23 januari 2017

En extrakille på besökEfter ett lite letande så lyckades vi hitta en ödmjuk extrakille som passar oss och vårt dekadenta leverne. 

För oss kändes det tryggt att han ville ses i vår stad för en "snabbfika". Detta har visat sig fungera utmärkt, då vi direkt får beviset om han/hon eller de finns i verkligheten och faktiskt dyker upp.

Det är som bekant en stor mängd människor som lever i en falsk profil på bc och aldrig har eller haft en intention av att dyka upp på en träff.

Så efter en kort fika på stan med den gemensamma överenskommelse om att säga hejdå efter fikan och höras efteråt, lyckades vi få till en träff.

Efter en lång stunds samtal hemma, kände sig Prinsessan trygg och vi hamnade till sängs.

Ibland får vi frågor på vår mejl där man konstaterar att "det är inga problem att hitta extrakillar, men hur gör ni för att hitta extratjejer?".

För oss är det lika svårt att hitta en extrakille som en extratjej. Naturligtvis är utbudet ofantligt större med extrakillar vilket gör det aningen lättare. Men att hitta en singelkille eller singeltjej som passar oss och våra krav är mycket svårt. 

Många tjejer har ett behov av att försöka "tävla" och tanka ett redan bräckligt ego, medan en stor majoritet killar inte förstår sin roll när de träffar ett par. En annan mycket stor grupp killar har förväxlat dominans med egoism och kan inte förstå hur ett DS-par (dominance-submissive) inte vill träffa en kille som vill "ta för sig". Den sista stora gruppen killar är de som är gifta eller inte ens vågar stå för detta genom att skriva "annat" i sitt civilstånd.
Att vi inte vill bjuda hem dessa grupper till vårt sexliv är ganska uppenbart.

Men denna kille var det vi önskade av en singelkille. Han var trevlig, ödmjuk och lyhörd. Han hade swingat med sitt ex tidigare och förstod uppenbart vad det betyder att bjuda in en singelkille.

Då Prinsessan var huvudpersonen får hon skriva mer om kvällens händelse... Dock lär vi träffa honom fler gånger och uppleva kul och spännande äventyr ihop.

Bilden är från igår när jag fick välja en outfit till Prinsessan och ta lite bilder. Ganska lyckat om ni frågar mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar