onsdag 14 december 2016

Slutet på ett underbart år

Nu närmar sig året sitt slut och vi är så nöjda med våra små äventyr. Fantastiska fester, underbara människor och framför allt sjukt sexiga stunder.

Året har kanske inte tagit några större steg i vårt swingande, annat än att vi är så trygga med varandra att vi vågar lämna varandra i händerna på en annan. Detta är något vi mer än gärna utvecklar mer under det kommande året.

Det är två händelser som verkligen fastnat i våra tankar. Den ena var på en fest i så sjukt vacker och erotisk miljö. Fantastiskt värdpar och sexiga människor. Kvinnorna och männen uppklädda till dess att hela situationen nästan blev surrealistisk.

Det andra vi kommer ihåg är EWS-festen på världens bästa klubb (Club Adam o Eva i Norrköping). Också en fest med masker och outfits. Dock med ca 220 andra likasinnade. Vi hade turen att hitta på ett par som vi känner sedan tidigare och njöt till sena timmarna i ett mörkt rum.

Kanske är det inte själva sexet som är det mest fantastiska med att swinga. Det är nog snarare att vi har en hemlighet tillsammans som par. En hemlighet som tar oss utanför normen och gör att vi också i vardagen kan känna fullständig tillit.

Vi har också börjat förändra våra ramar för varandra. Nu för tiden har vi inte längre exakt lika ramar. Prinsessan har sina ramar som i vissa avseenden är vidare än mannens och tvärt om.

Kanske är det så att när ramarna blir så vida att vi har sex med vem eller vilka vi vill så kvarstår små fragment av regler som blir mer individuella. 

2017 ser vi med nöje fram emot. Vi har rensat i vår adressbok på bodycontact och häpnade över hur många par det är som kontaktat oss men vid en rak fråga om att ses inte längre vill ha kontakt. Det är för oss konstigt att först vilja ha en kontakt, för att backa när det väl kommer till "kritan".

Det går ingen nöd på oss... En tur till CAE planeras i januari. Kanske en och annan fest och en massa dumheter.

På inköpslistan finns en latex-outfit till Prinsessan. Det lär ta ett tag att få hem den då den skall tillverkas efter mått. Men den lär garanterat uppskattas!!

Ha en mysig avslutning på året.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar