måndag 25 april 2016

Att vara flera i sängenKomplexiteten och enkelheten med att vara swingers

Den norm vi uppfostrats efter är att vi skall hålla oss till en sexuell partner under den tid vi gett trohetslöfte till varandra. Något annat kallas otrohet och ses inte med blida ögon av någon sund människa. Dock är det för en swinger betydligt mer komplicerat och i vissa fall än hårdare.

Vi delar upp vårt sexliv från vårt kärleksliv. För oss är sex och kärlek inte alltid detsamma sak. Visst kan det vara detsamma när vi älskar med varandra. Då är inte sexleksaker, rollspel, rep och annat inblandat. Inte heller olika ställningar känns rätt. Missionärsställningen är då underbar att hålla om varandra, kyssas och se in i varandras kärleksfulla ögon.

Men ibland gillar de flesta par att släppa på själva kärleksakten och bara bli fysiska. Kanske gör man det med att blanda in olika roliga leksaker eller rollekar för att göra sex till något sexigt, spännande, roligt och hemligt...

För att swingandet skall fungera, så är vi helt säkra på att den genuina kärleken måste vara intakt. Att älska är något alla swingers njuter av under merparten av sexlivet.

För oss att blanda in andra är steget inte så långt bort som för andra par att köpa en sexleksak. Inte blir killen svartsjuk om hans kvinna köper en dildo och inte blir kvinnan arg och svartsjuk om killen tittar på porr?

Visst finns det de som skulle bli sura och arga, men då har de nog själva ett problem. Men i det här fallet skriver vi om normala människor med normal syn på sexualitet.

Så... Min kvinna köper en dildo för att njuta av den fysiskt. Jag tycker att det är sexigt att se henne njuta och kanske till och med går och köper något mer till henne att ha kul med. Jag blir lycklig av att hon njuter.

Men det skulle ju vara helt skruvat om hon blev kär i sin dildo... Typ att hon ligger och kelar med den och kysser den god natt. Visst ger en dildo en kvinna njutning som en man fysiskt inte kan klara av om vi inte kan få kuken att vibrera, snurra ollonet och har en utväxt ovanför kuken som ser ut som kaninöron och vibrerar... Kanske finns det en sådan kille någonstans på jorden (anar att han skulle ligga bra till hos kvinnor). Men vi andra får nöja oss med vad vi har.

Så för en kvinna är en dildo bara något som är skönt fysiskt. Det påverkar inte kärleken till den man hon valt och en man behöver därför inte vara speciellt svartsjuk.

Men... Det är ju en stor skillnad på om det är en dildo mot en riktig människa, säger ni kanske.

Visst är det så...

Flytta fram tiden ett par hundra år när det finns robotar som ser ut och rör sig som människor. Kommer man då vara svartsjuk om ens respektive använder en maskin till sex? Kommer detta att ligga mellan att ha sex med en dildo och att ha sex med en annan människa? Kommer det att klassas som otrohet?

Svårt att säga kanske... Men det handlar likväl om något fysiskt.

Nu till nästa steg.

Hur många (Med normal syn på sex) har inte tittar på en porrfilm och önskat (när man är som kåtast) att få vara med i den scenen. De flesta män har säkert fantiserat om en trekant med sin kvinna och en annan snygg kvinna och jag är övertygad om att kvinnor inte har så stor skillnad i sina fantasier som de gör gällande ibland.

Vi alla drömmer och fantiserar med andra ord om ett lössläppt sexliv tillsammans med andra. I fantasin får vi göra vad vi vill och känna vad vi vill. Det är något vi gör utan andras dömande och normer. Vi kan i fantasin ge oss fullständigt hän att njuta.

Den enda skillnaden mellan swingers och andra är med andra ord att vi väljer att ge varandra de fantasier som de flesta drömmer om. Vi delar inte med oss av kyssar, kärlek, smek och vi älskar aldrig med andra. Vi delar gärna vårt sexliv med andra och knullar som man gör i sin mest snuskiga fantasi eller just den porrscenen som man blir riktigt kåt av.

Men för att våga dit, så måste man vara ärlig med vad man vill och vad man fantiserar om. Man måste känna att man vågar berätta om sex utan att bli besvarad med äckel eller dömande. Man måste våga prata om sina fantasier utan att känna en förpliktelse att genomföra det i riktiga livet.

För att hitta varandras fantasier kan man göra på flera olika sätt:

Skriv berättelser till din älskling om en situation du tänder på. Den får gärna handla om rena fantasier, men den ger ändå en fingervisning om vad du tycker är sexigt och vad du tänder på.
Lägg er i sängen med varsin surfplatta och visa varandra porrklipp på vad ni tycker är sexigt. Visa varannat klipp och onanera gärna tillsammans. Vi älskar detta själva.
Gör ett frågeformulär till varandra med frågor som den andre får betygsätter efter aldrig, inte nu, kanske, ja och jättegärna.  Exempel på frågor är: "Har du lust att gå på swingersklubb?", "Vill du bli bunden av mig?", " Vill du ha en trekant?", m.m.
Klipp och klistra digitalt en massa bilder på det ni tycker är sexigt var för sig. Mejla detta dokument till varandra och svara vilka bilder som var sexiga.
Berätta om era mest kinky fantasier under tiden ni har sex (och/eller lite berusade). Lättare då än när ni sitter vid köksbordet.

Ha så kul med era fantasier...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar