fredag 5 februari 2016

Helg, helg, underbara helg!

Äntligen helg igen.

Barn- och hundfri vuxenhelg och Prinsessan har ansvaret för att skapa ett sexigt och porrigt äventyr. Vad det blir vet jag inte, men jag anar att det blir skönt för oss alla.

Jag är lyckligt lottad som har en kvinna hemma som skickar meddelanden om hur upphetsad hon är och hur gärna hon vill att jag kommer hem på direkten.

Trevlig helg på er alla!

3 kommentarer:

 1. Tråkigt att ni uppfattar oss som störande eller nått på BC, vi var för länge sen i kontakt med er och har följt er både där och här då ni verkar ha en vettig inställning till livet, sex och varandra.
  Men eftersom ni av nån anledning valt att ignorera oss där så ska vi inte störa er nått mer med besök varken där eller här.
  Lycka till i framtiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för de snälla orden och vi förstår inte vad ni menar med att vi ignorerat er. Dock är inte en blogg rätt forum att diskutera detta på.

   Radera
 2. Härligt när man är sådär helt ledig och kan gå runt naken och göra vad om faller en in närsom utan oroligheter för att bli påkommen av barn. :) www.girlsroom - Bloggen som tar upp ämnen om sex, kärlek, relationer och hälsa/skönhet. Välkommen in!

  SvaraRadera