torsdag 3 december 2015

Dagen efter sex

Ibland åker vi på sexfester och träffar andra människor som är swingers liksom vi. En sak som slagit oss är de som alltid har bråttom iväg efter att de haft sex.

Det kan vara på en klubb, en träff på ett hotellrum eller på en fest.

Efter att man haft sex är det nästan som att de vill komma bort från situationen på samma sätt som man vill stänga av porrfilmen efter att man kommit.

Vi har pratat mycket om dessa människor. Varför vill de inte umgås mer efter att de fått sin orgasm? Är det för att de känner skam eller är det porrfilmseffekten?

För oss är det sociala viktigare än själva utseendet. Trevliga och sympatiska människor tenderar att bli sexiga, medan arroganta människor blir fula.

Ta den där Anna Anka... Visst var hon sexig till kropp och utseende, men hennes arroganta och otrevliga attityd gjorde henne till en ful människa. 

Vi tänder på människor som är förälskade, lättsamma, oegoistiska, trygga, humoristiska, respektfulla och intellektuella. Dessa människor är för oss sexiga och dessa människor känner vi oss trygga att ha sex tillsammans med.

Detta betyder att ålder för oss är ointressant, liksom utseende och kroppsbyggnad (inom vissa ramar dock). Sexuell attraktion är betydligt mer komplex i verkligheten än ett utseende.

Det finns naturligtvis de som inte alls bryr sig om det vi bryr oss om. Dessa människor gillar ofta ormgropar där de inte har en aning om vilka som de har sex med. Denna grupp går igång på det vi inte går igång på, men det är inte mindre eller mer rätt. Bara annorlunda.

Det finns de som bara går igång på ett yttre. En vacker kropp räcker för sex och efteråt är personen helt ointressant. Bara annorlunda...

Något vi lärt oss som swingers är att vara icke-dömande till vad andra går igång på. Allt är okej inom sex om det inte skadar någon. 

Men vilka är då de människor som ena stunden är ytterst sociala och sexiga, medan andra stunden (efter sex) blir asociala och försvinner likt en såpbubbla som går sönder?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar