måndag 3 augusti 2015

Tips till singelkvinnor som vill träffa par

Fundera först och främst vad syftet är med att vilja träffa par. Är det för att du söker uppskattning, vill ha ett äventyr som inkluderar både en man och en kvinna, eller är det någon annan anledning.
Det finns på tok för många singelkvinnor som söker par av fel syfte. Att söka par för att tävla eller tanka det egna egot kommer att bli fel bland swingers. De vanligaste paren som swingar är trygga i sina relationer, är förälskade och har ett fantastiskt sexliv. Du behöver komma ihåg att du är inte the main event när du träffar swingers. Du är en krydda till ett redan fungerande sexliv och du är en gäst i deras sovrum.

Skulle det vara så att du försöker "tävla" med kvinnan i förhållandet, så har du från början förlorat. Att tanka det egna egot kan kanske fungera bland singelkillar på bc, men det finns få swingerspar som har lust att agera terapeut för att få vara en till i sängen.

Men om det är så att du vill träffa ett par av "rätt" anledning, så behöver du vara tydlig med vad du vill till paret. Oftast är kvinnor som träffar par bi och får därför båda delarna av att träffa just ett par.

Kommunicera med paret under en längre tid. Verifiera er via ett samtal (använd kontantkort som inte går att spåra). Begär att få prata med kvinnan i paret så att det verkligen är ett par du kommunicerar med. Det känns riktigt olustigt att komma fram till att den man skrivit till under lång tid inte är den de utgett sig att vara.

Tänk på din säkerhet och skicka inte bilder från din mobil som har platsinformation. Platsinformationen gör att det är lätt för mottagaren att plocka fram exakt vart bilden är tagen. Kanske ingen information som du vill lämna ut till helt okända människor.

Om du vill, så använder du ett alias. Detta alias bör vara ett namn som du kan komma ihåg och som du känner dig bekväm med. Att använda sig av olika namn till samma par skapar ofta misstänksamhet. Skall du använda dig av ett alias, så se till att komma ihåg vad du kallade dig.

Är du en smart kvinna, så skickar du inte ansiktsbilder där du är naken eller än mer avancerade bilder. Vill någon se hur du ser ut så kan du skicka en separat ansiktsbild och en separat kroppsbild. På så sätt kan ingen garantera att bilderna hör ihop och du kan inte bli ett offer för eventuell utpressning.

Bjud för guds skull inte in människor till din Facebook-sida innan du verkligen känner människorna. Men det förutsätter vi att du förstår. Registrera ett Kik-konto som är anonymt och består av ditt alias. Där kan ni byta bilder och chatta på ett enkelt och diskret sätt.

Om du fått kontakt med ett par på deras bc-profil, så är det ytterst lämpligt att du läser igenom deras profiltext. Många människor glömmer att läsa vad andra skriver, utan blir så exalterade över några sexiga bilder att de skriver och visar intresse direkt.
Profiltexten berättar i bästa fall vad paret söker, hur de är och vad de vill ha ut av träffar. Denna information kan vara värd mycket i inledningen. Människor som valt bort att fylla i informationen vill uppenbart inte berätta. Ställ dig då frågan varför de inte vill berätta.

När ni verifierat er för varandra, så kan det vara läge att skriva om vilka regler och ramar ni har. Är det erfarna och seriösa par så har de alltid regler. Om paret svarar att de "tar det som det kommer", så bör du dra öronen åt dig. Dessa människor har förmodligen inte prioriterat trygghet och säkerhet. Det finns ingen som är öppen för ALLT.

Dock måste du själv alltid vara övertydlig med vad du vill och inte vill. Vill du att killen använder kondom, så måste du vara tydlig med att den alltid skall sitta på under samlag. Gäller inte detta under oralsex, så måste du vara tydlig med det. Vill du kyssas? Gillar du att vara undergiven? Gillar du att bli fasthållen? Gillar du tjejsex? Kysser du tjejen men inte killen? 

Anledningen till att du måste vara extremt tydlig med vad du vill och inte vill är att det inte får finnas ett spår av missförstånd när ni väl hamnar i sängen. Då kommer du att kunna känna dig trygg och bara kunna ge dig hän.

Var försiktig när någon börjar förhandla om dina regler och ramar. Vi drar alltid öronen åt oss av erfarenhet så fort någon ifrågasätter våra reglers vikt. Regler är ramar som alla skall hålla sig inom. De är inte förhandlingsbara. Den med snävast ramar bestämmer.

Det kan vara bra att träffa paret så snart som möjligt på en neutral plats. Vi träffar alltid singlar på offentlig plats en kort stund av några sekunder. Det går extremt snabbt att skaffa sig en uppfattning om människor under 20 sekunders kallprat. 

Nu vet du att personerna existerar, hur de ser ut (bilderna de skickade kan vara flera år gamla), du har fått en uppfattning om hur de är, men ni är samtidigt helt anonyma för varandra.

Fattade ni tycke för varandra och kände trygghet, så kan ni ses senare på kvällen på en bar eller en restaurang. Ni har nu möjligheten att lära känna varandra under gott om tid. Är de fortfarande trevliga och ödmjuka, så kan du föreslå att ni går till DITT hotellrum. 

Gå ALDRIG med paret till deras hem eller ditt hem första gången ni ses. Men det gör du knappast under en vanlig dejt heller. Det vore trist att hitta dig själv på ett med spionkamera inspelat porrklipp på en porrsajt, eller än värre.

Ha för vana att alltid tala om för en nära vän vart du är och be personen att kontrollringa eller messa under natten. 

Förhoppningsvis hittar du ditt par som du kan träffa återkommande. Vi tycker att sex med andra blir bättre efter att man känner sig trygga och avslappnade.

2 kommentarer:

  1. Fint inlägg av er. Har varit på ett par klubbar och känner en oerhörd motvilja just mot att det vissa kvällar är öppet för par och singelkvinnor men inte för singelmän. Det känns så fel på nåt sätt. Som att männen ska ha fler kvinnor att välja på. Även om jag vet att många kvinnor i par är bi. Då skulle det mer rättvist vara välkommet med par och kvinnor som är bi.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack.... Jo, det där med singlar på klubb är svårt. Kanske är det för att singelkvinnor ofta är lite mer försynta än många singelkillar på klubb. Men er fråga är helt klart relevant.

      Radera