fredag 19 september 2014

En parträff

Han skriver

Vi gick in på restaurangen och möttes av två vackra människor i baren. Vi hälsade glatt och beställde in något gott att dricka och rörde oss in till matsalen.

Ett antal rätter och en stor mängd vin senare satt vi och pratade och skrattade som om vi känt varandra i år.

Min högra hand rörde sig sakta uppför kvinnans lår under bordsduken. Vi fortsatte vårt samtal under tiden handen passerade strumpkanten och nåddes av en len hud. När min hand nådde troskanten tystnade kvinnan till en sekund och öppnade munnen lite och log. Sekunden senare fortsatte samtalet igen som om inget hänt.

Lite då och då försvann Prinsessan och kvinnan för att pudra sin näsa... De kom tillbaka rosiga om kinderna och aningen rufsiga i håret. Att de tjuvstartat var ganska uppenbart för oss män.

Det fantastiska med swingers är den avslappnade attityden till sex. När prinsessan och kvinnan avvikit pratade vi män med varandra som om det var det mest naturliga i världen att vi snart skall ha sex med varandras fruar... Denna man var ytterst trevlig och sympatisk, vilket är för oss lika viktigt som att kvinnan är detsamma.

En stund senare satte sig kvinnan vid min sida igen. Hon la ett par trosor i min hand och log... Hennes hand smekte mitt lår och min hand började sin sakta resa upp mellan hennes låt.

Jag tittade bort mot Prinsessan och såg att även deras händer hittat in mellan varandras ben och samtalet hade upphört till förmån för små tysta suckar och stön.

Kvinnorna avlägsnade sig i förväg och lät oss män komma lite senare.

När vi öppnade dörren låg kvinnan på rygg med Prinsessan stående på alla fyra över henne med ansiktet begravt mellan hennes ben.

Vad som hände känns inte nödvändigt att berätta i detalj. 

Vi njöt av varandra... Kanske var det lite väl mycket vin (speciellt för Prinsessan som somnade till lite en kort stund), men det spelar ingen roll. Kvällen var njutningsfull, erotisk och sjukt skön.

Ett första möte med detta par gav mersmak att träffas igen. Prinsessan tyckte att hon var världens sämsta ligg den kvällen och hoppas på att få återgälda paret med att kompensera dem nästa gång :-).
1 kommentar:

  1. Vilken sexig liten berättelse... härligt O:-)

    //mimapar alt. ostpar

    SvaraRadera