fredag 27 december 2013

Nyår är snart


Nyårsafton närmar sig med stormsteg och vi har knappt hunnit tänka på att det inte är mer än fyra dagar kvar tills vi träffar ett gäng par för erotiska lekar över tolvslaget.

Temat att vara en internatskola kommer garanterat att passa Prinsessan som handsken. Med sin nätta kropp kommer hon att vara ”skolans” sexigaste elev.

Vad jag skall klä på mig är lite lurigare… Man vill ju inte klä ut sig till en 51-årig skolpojke och se ut som Alexander Bard. Man vill inte heller klä ut sig så att man ser ut som en gammal professor. Så vad jag har på mig är i skrivandets stund fortfarande ett stort frågetecken.

Nu när det närmar sig börjar det bli dags att vi pratar om vilka regler och ramar vi har inför denna fest. Vid den tidigare 1700-talsfesten hade vi missat om det var okej att ha sex med andra i olika rum. Något som vi båda hade varit okej med visade det sig.

Detta anser vi vara grunden i att vara swingers. Att vara öppna och ärliga med sina sexuella gillanden och visa enorm hänsyn i att göra allt man kan för att inte den andre skall bli sårad eller besviken.

Detta gäller allt från att vara intresserad av den andres sexuella fantasier och kunna skilja på vad som är (och skall förbli) en fantasi och vad den andre verkligen vill uppleva.

Prinsessans har gett mig underbara äventyr och jag har gett henne detsamma. Det handlar om att ge för att få. Inte kräva eller agera egoistiskt.

Så om det blir någon ”breddning” av ramarna får vi prata om. Jag tror att vi båda känner oss trygga med att ha sex i olika rum nu. Men det handlar lika mycket om de par som kommer till festen. Är de lika trygga, sympatiska och socialt begåvade som paren på 1700-talsfesten, så lär vi nog hitta på mycket kul bus.

Jag skall försöka ta några kort på Prinsessan ikväll med hennes ”skolflicke-outfit” på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar