onsdag 1 juli 2015

Let's talk about S-E-X

Prinsessan skriver.

Vi zappade runt bland tv kanalerna en kväll och fastnade på TLC. Det var ett sexualupplysningsprogram, en amerikansk talkshow om sex med fyra kvinnor i panelen som försökte prata om sex på ett avslappnat och seriöst sätt. 

Du milde... 

Ska något sprängas - skicka in amerikaner.
Ska någon fritas - skicka in amerikaner.
Ska det ske en insamling - skicka in amerikaner.
Ska det byggas något spektakulärt - skicka in amerikaner.
Ska det göras en film - skicka in amerikaner.

Men, seriöst... 

Tänk inte ens tanken att skicka in amerikanska kvinnor i en tv-studio om där ska diskuteras om sex på ett vuxet, avslappnat och seriöst sätt!

De kan inte ens säga ordet "sex". De bokstaverar det. "S-E-X"!

Under den stund vi såg detta diskuterades bland annat ämnet avsugningar. Det var skrattretande och extremt sorglig och framför allt TRAMSIG pratstund. En av kvinnorna verkade ha en mer avslappnad attityd till ämnet och kom med en del användbara tips. (Isbit i munnen när man suger?) De andra tre var tämligen tydliga med att de avskydde att ge sin partner en avsugning och de var öppna med att en avsugning var ett knep för att slippa ha sex, och att syftet med dem var att mannen skulle bli nöjd fort och sluta tjata.

Men vad...

Tänk om män skulle resonera om att ge sin kvinna oralsex på samma äcklade vis? Hur skulle det kännas? Fruktansvärt skulle jag tycka.

Jag tycker producenten till detta program borde få sparken! Hur tänkte man när man satte fyra pryda kvinnor i en studio att fnissa och flamsa i ett program som vill framstå som seriöst?

Slutligen skulle jag vilja ge er läsare ett råd. Ge er partner oralsex ikväll! Är han eller hon inte ren, lura in offret i duschen och gör det där. En stunds osjälvisk gåva från dig till någon annan är en bra investering för en lyckad semester.

1 kommentar:

  1. Kul inlägg. Jag är rädd att kvinnorna i studion hade samma inställning till att få oralsex som att ge.

    Antingen tramsar de bort det eller så är de så pryda att man blir mörkrädd men klart är i varje fall (baserat på tv program och filmer) att de amerikaner som syns i media inte har en speciellt avslappnad inställning till sex.

    SvaraRadera