torsdag 2 juli 2015

En kopia till Prinsessan

För några år sedan skulle jag överraska min Prinsessa med att göra en kopia av min kuk. Nu är det inte så att jag har en övertro på mitt kön och därför ville lämna en gåva till mänskligheten, men det var en kul grej när vi bodde tiotals mil från varandra.

Jag köpte ett "gör det själv-kit" som hette clone a willie (om jag inte minns fel).

När Prinsessan var på jobbet och jag var hemma hos henne själv, så plockade jag fram detta paket. Det den påminde om var den låda jag fick av mina föräldrar när jag var liten "Den lille kemisten - 101 ofarliga experiment" hette den. Jag lyckades bränna köksbordet och spränga ett provrör i glas till min mors kontrollerade ilska.

Jag gick kanske inte ur grundskolan med toppbetyg i kemi, så experimentet var kanske dödsdömt från början.

Jag plockade fram alla påsar, termometer och rör som behövdes för själva gjutformen. Idén var att man först skulle göra gjutformen, för att därefter hälla i en gummimassa i gjutformen och som ett under skulle min kuk bli klonad till en dildomodell.

Man som jag är, tyckte jag inte att det lät speciellt komplicerat.

Jag tog fram instruktionsmaterielet och började blanda gjutmassan. När den var klar så hällde jag ner den i röret som följde med. Allt enligt instruktionen som jag följde i steg. Att läsa igenom hela processen först hade inte slagit mig.

Men i steget härnäst stod det att man nu var tvungen att trycka ner sin kuk i gjutmassan inom 10 sekunder.

Men va´fan... Min koncentration hade inte legat på att behålla mitt stånd. Jag hade varit fullt fokuserad på att blanda och hålla koll på temperatur, vilket inte var speciellt upphetsande. Så jag satte igång att med min ena hand försöka få liv i den lille rackaren (som av någon anledning inte var helt med på noterna). 

Efter en stunds runkande så växte kuken till sig och jag läste fortsättningen.

"Tryck ned ditt kön i gjutmassan och vänta 20-30 sekunder innan du försiktigt drar ut den".

"Tryck" är i min värld något som kräver lite hårdhet. Så jag höll om kuken med ena handen och röret i andra handen och tryckte till lite väl våldsamt i den nu redan stelnade gjutmassan.

Alla killar vet hur j-a ont det gör när man böjer ett stånd med våld.

Sekunden senare stod jag på knä i köket och kved i smärtor. Med ett vrål värdigt en viking samlade jag ihop allt och slängde det i soporna.

Som ni förstår så fick inte Prinsessan en avgjutning. Hon fick dock ett gott skratt när jag berättade vad jag gjort. Frågan är om inte det skrattet var en bättre present än en kopia av min kuk.

1 kommentar:

  1. Jag har också testat en sån. Dock läste jag instruktionerna innan. Lite krångligt då min kuk är sned så jag blev tvungen att forma om gjutröret innan så det också blev böjt. Kan säga att det underlättar mycket om frun ger en avsugning under tiden som blandandet sker. Resultatet blev riktigt bra, dock är min kuk lite större än genomsnittet så dildomassan räckte inte till, det fattas ca fem centimeter. Dock kul att använda vid dubbel penetration.

    SvaraRadera