torsdag 7 mars 2013

Förra helgens bus

I lördags var vi på ett återbesök till klubben PIH (Par i Hjärter) i Stockholm. Det är väl ett par år sedan vi var där senast. Då var det ett lite sunkigt ställe där det satt påklädda människor i soffan i källaren och runkade till synen av allt för gamla människor som knullade i en stor säng med leopardtäcken.

Den gången gick vi hem med en känsla av att aldrig återvända till PIH...

Men efter att ha hört att stället bytt ägare och att det skett en ansiktslyftning, är vi inte sämre än att vi kan ändra våra beslut.

Sagt och gjort... I lördags återvände vi och gick in till PIH:s nya lokaler. Fint och rent. Ett helt nytt PIH visade upp sig för oss.

Vi njöt av varandra och ångbastu, bubbelpool och god dryck. Något porrande med andra blev det dessvärre inte, men det gör egentligen inte så mycket.

Kanske är inte PIH det mest idialiska stället att träffa andra par på. Vi tror mer på att man bestämmer träff med par på stället innan. Kanske går ut och äter en bit mat tillsammans och på så sätt lär känna varandra lite. Stället inbjuder liksom inte till mingel och kontaktskapande.

Men om inte en alltför avlägsen tid lär vi göra ett återbesök. Denna gången tillsammans med andra par hoppas vi ;-)

2 kommentarer:

  1. Är PIH ett trevligt ställe för oss nyfikna "nybörjare"? Eller finns det bättre ställen att då gå på?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej,

      I och med att PiH är en ren parklubb så skulle vi nog säga att det kan vara en bra "första klubb" att besöka. Vi hamnade på en sk mixkväll första gången vi var på klubb - och det besöket kunde mycket väl ha blivit det sista besöket för vår del. En del singelkillar kan vara oerhört påflugna på klubb och på mixkvällarna slipper man dem. Vill dock vara tydlig med att detta givetvis INTE gäller alla singelkillar. Det finns jättetrevliga killar på klubb också. Givetvis! ;-) /Prinsessan

      Radera