måndag 11 juli 2022

Resa till Insomnia i Berlin

Det var ett tag sedan vi skrev här på bloggen. Det är inte för att vi slutat som swingers, utan mer om en brist på tid.

 

Swingandet har under en period mest bestått av att vi träffat par på hotellrum – något vi båda tycker är både sexigt och lite porrigt. Vi har med åren lärt oss att vara rejält selektiva när vi börjar kommunicera så att vi är helt säkra på att det dels är ett riktigt par, samt att de är på samma plats i swingandet som vi.

 

Nå vad menar vi med att vara på samma plats?

 

Det finns par som anser att de är swingers när de har sex i samma rum. Det finns de som anser att de är swingers när de tar på andra under tiden de har monogamt sex – inget fel med det alls. Alla skall sätta sina gränser som man känner sig bekväm med.

 

Vi tycker dock att själva grejen med att swinga är att byta partners. Vi gillar också att byta partners i olika rum. Så när vi träffar par så träffas vi för att byta partners inte för att titta på ett annat par som har sex jämte oss.

 

Sommaren är sexets höjdpunkt för oss. Om ett litet tag så tar vi oss till Berlin för att besöka den beryktade klubben Insomnia. Vi vet inte så mycket om klubben än, men den florerar på olika sidor som en fetischklubb och swingersklubb där ägarinnan är mycket strikt med klädpolicy och att det skall vara en av Europas bästa klubbar – vi får se om det stämmer.

 

I slutet av sommaren har vi vår swingersfest som vi arrangerade för första gången förra året. Det var en höjdare och vi arrangerar den även i år. Det blir totalt 8 par som är i liknande ålder och som är erfarna swingers. De flesta har bjudits in från SDC.com men två par känner vi sedan tidigare och vet att de är både trevliga som sexiga.

 

Vi har märkt att vi båda gillar stilfulla fester med par som kan uppföra sig stilfullt. Motsatsen till det råkade vi ut för när vi gick på klubb för många år sedan i en mellanstor stad. Vi borde kanske gått med en gång när vi mer eller mindre tvingades att äta kålpudding tillsammans med de övriga gästerna på klubben. Vi visades runt av en medelålders man som hade tryckt ned en ölburk i bakfickan för eventuella behov. Stolt visade han att det fanns ”gratis kondomer” placerade i hundmatsskålar på golven i de snuskiga rummen. 

 

Nåväl, vi klädde inte ens av oss utan gick tillbaka till vårt hotell och hade sex med varandra på bästa sätt.

 

Denna fest som vi arrangerar är motsatsen till ovanstående klubb. En strikt klädkod för såväl män som kvinnor, massor av champagne och i en lokal som borgar för en stilfull och fantastisk afton tillsammans med socialt skickliga människor – vad kan gå fel.

 

 

1 kommentar:

  1. Kul att ni skriver igen. Saknat era inlägg.

    SvaraRadera