måndag 15 augusti 2022

Insomnia var rena sömnpillret

 Vi hade stora förväntningar på klubben Insomnia i Berlin när vi tog en helg i den fantastiska staden.

Deras strikta och tyskt tydliga regler om klädsel och annat tilltalade oss. Vi kan tycka att en klädpolicy skall följas för allas skull. Vi har exempelvis varit på klubb när det har varit ett Eyes Wide Shut tema och klubben har lagt ned resurser och arbete för att skapa en erotisk stämning likt filmen med samma namn. Att det då traskar in killar med jeans, slitna gympadojor och en t-shirt med ett fånigt tryck förstör för alla.

Så Insomnia lockade oss med att man inte kom in om man inte respekterade klädkoden och det var en swingersafton för de som verkligen vill swinga och inte bara kika på när andra har sex.

För att lyxa till det lite så hade vi bokat ett VIP-bord med tillhörande champagne på övervåningen. Enligt bilderna på hemsidan så var det en av de största i Tyskland. Då det är ett stort land med en dekadent historia, så trodde vi naturligtvis att den skulle vara så stor att man skulle kunna gå vilse på klubben.

Men när vi kom dit, så hade de inte en aning om den VIP-bokning vi gjort. De fixade iofs till det med att öppna upp ett rep till övervåningen för oss och bar fram en flaska champagne. Hela övervåningen blev med andra ord vår med fyra-fem sängar, några soffor och en gynstol.

Vi satte oss i en soffa och kikade ned på dansgolvet som bestod av ett tjugotal ljusskygga killar i allt annat än den klädkod som man var så strikt med, samt tre-fyra par. Ett av paren började en knyt-show där killen dansade runt sin kvinna med en hoper snören som han hade i en väska med sig. Det var lite lustigt att se honom dansa runt sin omåttligt trötta kvinna som om han fått i sig en flaska Kir på skoldansen. Nåväl, det var en liten underhållning.

Efter en stund tänkte vi att vi tar en promenad runt på klubben och spanar in rummen. Vi gick ned för trappan och in i en öppning vid sidan av baren. Där fanns en liten bubbelpool i kakel och två små rum med sängar i. Vi tittade på varandra och undrade om vi missat någon ingång, så vi snurrade varv efter varv i hopp om att hitta den där gyllene dörren som skulle öppna sig med änglasång och ljusstrålar. Men det blev ingen änglasång. Det var det.

Vi hade åkt till Berlin med nyinskaffade outfits och kommit till en klubb som Club Adam o Eva i Norrköping piskade alla dagar i veckan.

Lite besvikna gick vi upp på vår övervåning igen och slurpade i oss champagnen och tittade på en ung kvinna som tankde sitt ego genom att låta killar få uppvakta henne i baren tills de lessnade.

Det är väl såhär swingerslivet funkar. Ibland kan man ha den bästa kvällen på en klubb. Men det är allt som oftast att vi nöjer oss med att "bara" ha sex med varandra. Vi har bara sex med människor vi tänder på och har ingen panik att ha sex med andra trots en resa till Berlin.

Nu har vi betat av den klubben - check på den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar