måndag 25 oktober 2021

Vad vi attraheras av


 Vi träffade ett par i helgen som vi stött på på en fest. Vi hade inte haft sex tillsammans, men fattat ett tycke för varandra på det personliga planet. Missuppfatta oss nu inte med att de inte ser bra ut - helt tvärt om.

Vi har liksom träffat en hel hoper med människor under vårat liv som swingers. Många av dem är vad man säger "bildsköna", men deras sätt och attityd förfular dem till den grad att de blir rent ut sagt fula. Omvänt har vi träffat på människor som kanske inte skulle attrahera oss om man såg dem på en bild. Men deras sätt och person gör att man dras till dem och deras utseende blir vackert.

Att skönhet kommer inifrån kan ibland låta lite klyschigt, men det stämmer så väl med de flesta människor man lär känna.

Nåväl... 

Vi har märkt att trots att vi gillar att leva ut vårt sexliv och agera lite "slampigt", så gillar vi ändå när det är stilfullt. För oss är en sunkig klubb med kondomer liggandes i gamla hundskålar av plast och med skitiga och skrynkliga överkast på sängarna rent avtändande. Vi vet inte hur många gånger vi provat att gå på en för oss ny klubb där vi mer eller mindre vänt i dörren.

Vi tänder på rent, sensuellt, stilfullt och lite lyxigt. På samma sätt ser vi på människor vi träffar - stilfulla, rena och sensuella. Det skapar en känsla av att känna sig trygg. 

När människor vet hur de skall agera på ett trevlig sätt, så visar de också ett facit över vilka de är när man är naken i sängen. Har de koll på att vara generös mot sin partner, har de ett stilfullt sätt även när de är superkåta eller blir de en annan person?

Med trygghet kommer avslappnad attityd och med avslappnad attityd kommer frigjordhet. Det gäller såväl för kvinnan som för mannen.

Det par vi träffade i helgen hade alla de egenskaper vi älskar hos swingers. Trevliga, sociala och supersexiga. En fantastisk helg med andra ord.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar