tisdag 5 oktober 2021

Utfits på fest och på klubb

Det är relativt ofta som vi får frågan om vilka kläder/outfits man har på en klubb eller en swingersfest.

 


Vi tycker att det är lurigt med s.k. ”sexiga underkläder” för män. Det ser allt som oftast lite utklätt ut och den lilla mankinin eller ”pungpåsen” blir snarare mer komisk än sexig. Så när det kommer till outfits för män, så brukar vi rekommendera snygga underkläder och kanske ett snyggt linne. Men observera att ”smaken är som baken” och det finns de kvinnor som tycker att dessa outfits är sjukt sexigt… Så… välj själva.

 

När det kommer till sexiga outfits för kvinnor, så får man nog dela upp det i två kategorier - Fester med en dresscode och när det inte finns en dresscode.

 

Är det en fest med en dresscode, så väljer man antingen att följa den dresscode som värdparet har satt, eller så väljer man att tacka nej till inbjudan. Det är så tråkigt att bjuda in till en fest när människor inte bryr sig om att följa dresscoden. Det är ofta den som skapar stämningen på festen.

 

Ett exempel är när vi gick på en (av alla) EWS fest (Eyes Wide Shut – tema efter filmen från 1999). Det är en sexig sekvens från filmen när människor går runt i kåpor och masker och en ceremoni genomförs. Arrangörerna hade gjort sitt yttersta för att skapa en stämning med ljud, ljus och miljö. Men några hade inte orkat följa temat, utan promenerade i jeans, smutsiga gympaskor och t-shirt med en liten mask som de som hastigast köpt på Butterick’s. Det är inte bara tråkigt för de som arrangerar, utan för alla inblandade.

Nåväl…

 

På fest eller klubb utan dresscode tycker vi att man lägger ner lite tid att dressa upp sig sexigt om man är kvinna. Att gå runt i urtvättade hudfärgade underkläder där resåren har gett upp för länge sedan, visar knappast på att man bryr sig om hur man ser ut. Det handlar inte bara om att personen som bär kläderna vill känna sig sexig, det påverkar alla andra människor i omgivningen om man dressar upp lite.

 

Man bör inte glömma att miljön på en swingersklubb eller -fest, skapas som en liten ”bubbla” som är avskild från den normala vardagen. Det är en liten frizon där människor kan leva ut sina drömmar och fantasier utan att bli dömda för att de förverkligar något som de flesta människor fantiserar om.

Så vi tycker (Observera att det enbart är våra åsikter) att man dressar upp sig i vad man tycker och känner sig sexig i. Om det är en blank latexklänning eller en porrstjärneoutfit, spelar ingen större roll. Det viktiga enligt oss är att man ansträngt sig lite för att skapa en sexig atmosfär för sig själva och alla andra.

 

Känner man sig inte trygg med att dressa upp sig i fina underkläder eller outfits, så kan man alltid vira en varm och skön handduk om sig och slänga iväg den när man är i något av rummen – naket funkar alltid!

 

Som ni ser på bilden här, så dressade Prinsessan upp sig för sin man och lät honom fotografera en stund. Vi hade ju fått ett paket från Wearotique.se som vi bara var tvungna att prova. Kika in på deras sida, de har superfina outfits för alla smaker. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar