måndag 6 september 2021

Vår höstfest

Det var inte annat än att vi var nervösa inför vår första fest som vi arrangerat.

Vi hade valt ut deltagare med omsorg och hade kanske inte med i planen att så många skulle boka av under tid. Detta innebar att vi fick plocka in nya allt eftersom.


Dagen D var inne och mannen mötte upp våra gäster utanför och ledsagade dem upp till vårt rum där Prinsessan väntade med champagne iklädd en svart och vit klänning modell dåtida lärarinna. Dock var den i latex och skorna var knappast en modell som skulle passat ett klassrum.


När gästerna kommit, så minglade vi en liten stund. Det var erfarna par som inte var mer än sunt nervösa. Vi tror att om man inte blir lite nervös inför att ha sex med andra på en fest, så kanske det är dags att skaffa en ny hobby.


Ibland kan det bli en lite tryckt stämning på swingersfester innan den kommer igång. Alla sitter liksom avvaktande och väntar in varandra. Därför hade vi ordnat med en liten ice-breaker för att festen skulle starta upp lite smått.


Kvinnorna fick ställa upp i en cirkel med sina män vända mot dem. Man fick nu 30 sekunder på sig att viska till varandra. Efter dessa 30 sekunder flyttade sig männen till nästa kvinna och hade 30 sekunder att viska, och så vidare…


Vi tror att detta uppskattades av alla. Det flörtades rejält och våra nya vänner fick möjligheten att viska, ta och klämma lite, vilket verkade uppskattat.


Efter en stund togs det på varandra och stämningen blev avslappnad. Champagnen fylldes på och par trängdes i soffor och fåtöljer. Skratt började så smått blandas med svaga suckar av vällust när människor började smeka varandra försiktigt och lite diskret.


För första gången hade vi enats om att faktiskt ta bort alla ramar och regler för varandra. Vi märkte att de snarare förvirrade och skapade en avvaktande attityd. Därför var detta vår första swingersfest där vi inte hade några regler mellan varandra - vi fick ”knulla runt” med vilka vi ville och hur vi ville.


Efter en stund hade mannen tagit med sig en kvinna till ett annat rum och Prinsessan tog omhand om en man och ett annat par och njöt för fullt.


Det är lite lustigt att vara swingers. Man ser sex som något som skall vara skönt och roligt. Man har sex med de man vill och njuter av vad man gillar. Sex är i grunden inte konstigare än så.


Med tanke på hur lätt det är att ta sig ur de normer om att man bara har sex med sin partner, så kan man fundera på om vi verkligen är skapta för sexuell monogami. Eller är det så att vi fått lära oss med ”modersmjölken” att sex är fult om det inte sker mellan ett par - som helst skall vara gifta.


Nåväl…


Det var en fantastisk afton. Vi njöt av att ha sex tillsammans med andra. Mannen kom tillbaka efter en bra stund och satte sig i soffan tillsammans med ”älskarinnan”. På golvet framför soffan stod Prinsessan på alla fyra, varm och svettig och njöt tillsammans med två män. En annan kvinna halvlåg i en soffa och såg ut som att hon kommit i mål efter ett eller två maratonlopp. 


Vi hade sex, vi pratade och skrattade. Vi drack champagne och vi hade sex igen. Vi pustade ut och vi skrattade och hade återigen sex. Vad mer kan man önska…


Vår lilla swingersfest kommer att bli en fantastisk tradition många år framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar