onsdag 11 augusti 2021

Festplanering

Vår fest närmar sig med stormsteg.


När vi började planera denna fest, så var det vår och lite svalt i luften. Nu är det inte så långt kvar och hösten har börjat närma sig.


Att ordna med en fest var betydligt mer jobb än vad vi anat. Inte för att det är speciellt svårt att arrangera festen med inbjudan och vissa inköp. Det är snarare strulet med att bjuda in rätt människor.


Vi sa från början att vi skulle bjuda in erfarna par från SDC. Dessa profiler kostar en slant och vi har märkt att denna sida har betydligt mer erfarna par än vad som finns på BC. Nu är det ju så att det inte finns så många svenska par på SDC, så vi ändrade oss efter ett tag och bjöd in via BC också.


Ni kan inte ana hur många svar vi fick under en helg. Trevliga och enligt egen utsaga ”erfarna par” som beskrev hur gärna de ville komma på festen och att detta var helt rätt fest för dem. Men efter att de fått ett svar så tystnade det. Det lustiga var att de flesta som sedan tystnat skrev på lördag kväll/natt - kanske är det så att det kändes som en bra idé på kvällen, för att sedan inse att det inte fanns en samsyn tillsammans med frugan nästa dag.


Vi blev också förvånade över mängden otrogna kk-par som finns. De säljer in detta som att ”det är säkert, för då man vet att det inte leder till något romantiskt” eller ”då är personen mån om att vara diskret”. 


Kanske är det så. Men… Kan du tänka dig situationen av att en bedragen man eller kvinna står och bankar på dörren till en swingersfest. Vi kan lova att ingen skulle kunna fortsätta som inget hänt. När vi kommer till det moraliska av att den enda personen på jorden man måste kunna lita på till 100% har gått bakom ryggen och knullat runt på en swingersfest med en kk och ett gäng andra, så blir det lite absurt.


Visst har vi hört tusen och en gånger att ”Men vi har en öppen relation”. Vi tror inte på detta eftersom de allt som oftast vill ses ”under dagtid” och att träffen skall vara ”diskret”.


Nåväl. Som ni förstår, så har det varit en hel del jobb.Vi har fått vårat paket från Wearotique.se. I paketet låg ett spel som vi tänkte prova på vår fest. När vi har kikat igenom ”spelkorten” så inser vi att det är superkul som ice-breaker på festen.

För några år sedan så köpte vi ett sexspel. Vi spelade detta spel i ca 15 minuter innan vi gav upp. Man skulle fråga sin respektive den ”snuskiga” frågan om ”Vad har du för sexuell fantasi?”.

Kan man inte fråga denna fråga utan ett spel, så är man knappast swingers. Detta spel vänder sig mer till par som träffar par. Korten har olika nivåer, från lite ”tafsande” till betydligt sexigare nivåer.


Nu är det som sagt nära fest och vi är galet taggade på att få träffa våra nya vänner.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar