torsdag 28 juli 2016

Ärlighet och regler



Under årens lopp har vi fått mängder av meddelanden på kontaktsidor för swingers. Ofta börjar det med att killen i paret tar kontakt med oss (vilket i sig inte är något konstigt). Men efter ett tag så visar det sig att hans fru varken vill visa sig med bild eller ens vill delta i en eventuell träff.
Detta tycker vi känns lite sådär...
Förklaringen är oftast att hon inte alls är sugen på sex och att hon gett honom fria händer att träffa par själv. Det handlar med andra ord inte om ett swingerspar. Snarare om en kille som vill gå bakom ryggen på sin fru.

För oss är det viktigt att om vi skall träffa par så skall båda vara med på tåget. Annars är risken överhängande att vi hamnar i ett drama som skulle kunna göra Lars Norén avundsjuk. För oss är swingandet på lika villkor där alla får en turnon av att exempelvis byta partner.

När denna konstellation blir snedvriden riskerar den att bli konstig för oss. Antingen tänder alla på varandra och då klär vi gärna av oss tillsammans med ett socialt, trevligt och sexigt par. Eller så är det en eller flera som inte är 100% på och då behåller vi kläderna på.

Vid ett tillfälle träffade vi ett par på en fest där kvinnans man kom till mig och frågade om Prinsessan var intresserad av att leka med hans fru. Detta är ingen konstig fråga på en swingersfest om någon i paret är lite blyg.

Min naturliga fråga var om de ville ha sex med oss båda eller om det bara var tjejsex som de var intresserade av. Hans svar var att hon gillade tjejsex och att det bara var vid fåtal tillfällen hon hade andra killar. 

Inga problem för oss. Vi gillar tydliga regler, så jag frågade Prinsessan om hon ville ha sex med hans kvinna. Prinsessan gillade kvinnan och gick fram till henne och snart njöt de av varandra.

Efter en stund kom Prinsessan tillbaka till mig och sa att kvinnan frågat om Prinsessan ville ha sex med hennes man. Mitt svar var att hennes man redan gjort klart att hans kvinna inte vill ha sex med andra män annat än vid enstaka tillfällen.

"Aha", sa Prinsessan. För oss behövs inte mer information. Vi sätter alltid gemensamma ramar som är spegelbild av det andra paret. Vi kysser inte andra och därför vill vi inte att andra kysser oss. Vi kräver kondom vid partnerbyte och kräver att det andra paret gör likaså. Samma för båda paren.

Prinsessan gick tillbaka till kvinnan och snart låg de båda kvinnorna och njöt av varandra igen.

Efter en stund ropade kvinnan på mig och när jag var framme vid sängen så tog hon min kuk i sin mun. Prinsessan gjorde lika med hennes man och snart njöt vi av varandra. Inga konstigheter alls. Den med snävast ramar fick bestämma.

Men efter en stund när kvinnans man fått på en kondom och börjat knulla med Prinsessan ville kvinnan inte längre ha sex med mig... Med ett tydligt avvisande hade hon uppenbart gjort vad hon behövde för att hennes man skulle få ha sex med Prinsessan.

Naturligtvis sa jag till Prinsessan att leken var över och vi lämnade paret.

Vi tycker verkligen sjukt illa om oärlighet sexuellt. Det gäller otrohet och de som inte kan eller vill hålla sig inom de ramar man satt upp inför en träff. Det finns de som försöker lura till sig en trekant och det finns de som tror att de kan skriva till en av oss i hemlighet och locka till träffar på egen hand.

Det tragiska med dessa människor är att det påverkar oss att bli mer och mer tydliga med våra regler och ramar. Vi har en tydlig nolltolerans över när någon eller några går över de av oss uppsatta ramarna. 

När vi var nya som swingers gick vi på lögner om varför de vi bokat in träff med inte dök upp. Vi gick på lögnerna om att personerna "glömde bort" reglerna i stunden och vi kanske var lite godtrogna över att alla var ärliga mot sina respektive.

Idag, 8 år senare, väljer vi bort allt som inte känns tryggt, rätt och ärligt. Vi tackar direkt nej så fort det börjar strula eller någon eller några av våra regler ifrågasätts.

De bästa situationer vi haft har varit med människor som ser regler och ramar på samma sätt som vi - Något man respekterar fullt ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar