torsdag 25 juni 2015

Ytskikt

Prinsessan skriver.

Vad tänder er? Är det ett vackert yttre? Kanske stora silikonbröst på henne eller en rejäl tvättbrädemage på honom? Handlar det om kläder? En fet plånbok? Stil och elegans? Ett skarpt intellekt? Humor och ett vackert leende? Vänlighet?

Vi har svårt att sätta fingret på vad som tänder oss. Förut var vi säkra på att vi inte tände på lite större personer. Och så plötsligt hände det... För ett drygt år sedan "golvades" jag av en sjukt sexig lite större kvinna - hon var helt underbar trots att hon inte passade in alls i mallen för vad jag ville ha. Vilken överraskning...

Vi tänder på människor tror jag. Om de får oss att slappna av och skratta så har vi kommit en bra bit på väg - även om det finns en bra bit kvar med saker som ska stämma in. Klart vi vill attraheras, men attraktion är större än det fysiska. Mer komplext och mycket mer intressant.

Vi har inte sex med folk vi inte "gillar" oavsett hur snygga de än må vara! Vi brukar säga att om vi inte känner oss bekväma med att befinna oss i samma rum som potentiella sexpartners så kommer vi ens klä av oss tillsammans. Vi gillar män, kvinnor och par som tar hand om sig själva, som ser bra ut, som har stil och finess och som vi kan prata med. Bland annat. 

Alla resonerar inte likadant. Tack och lov. Det finns de som helt utan urskiljning gladeligen hoppar i säng med till synes vem som helst. Dessa personer hittar man inte så sällan i ormgropar eller i det mörkaste rummet på en klubb. För denna grupp tror jag sexet är är just sex, ingenting annat och inget personligt. Bara sex.

De finns de som enbart fokuserar på yta. Denna lilla grupp har vi nog svårast att förstå? De pratar om utseendet på sexpartners som det enda intressanta. Inget annat intresserar och de tycks ha uppfattningen om sig själva att de är i en egen klass för sig när det kommer till skönhet. 

Ett vackert yttre ovanpå en blek personlighet är direkt avtändande om jag får säga vad jag tycker...
1 kommentar:

 1. Hejsan,

  Skulle du vara intresserad av att samarbeta med oss på Viktor & Vilma, www.viktorvilma.se? Det är en helt ny webbshop med fokus på kundtjänst! Vi öppnat inom kort och söker nu duktiga och kåta samarbetspartners! Vi är öppna för förslag vad gäller samarbetet, helt enligt vad du tycker är okej. Produktrecensioner, prover o.s.v. Endast fantasin sätter gränserna!

  Ta kontakt med mig på magnus@mawetrading.fi om du är intresserad!.

  Vänliga hälsningar,
  Magnus
  MaWe Trading, öppet bolag

  SvaraRadera