torsdag 14 maj 2015

"Hur blir man swinger?"


Det kommer en hel del frågor till oss om ”hur blir man swinger?”

Vi kan naturligtvis inte bestämma hur andra skall gå tillväga, men vi kan berätta om hur vi gick tillväga för att hamna där vi är idag.

Vi anser att vi är på en erotisk resa utan ett mål. Vi väljer ibland att stanna på vissa ställen som vi båda gillar. Ibland väljer vi en annan väg på det finns områden vi inte vill ens besöka. Vi har heller inga problem att bli kvar på samma ställe under längre tid och det är först när vi båda vill besöka ett nytt område som vi tar oss dit. Inga krav eller förpliktelser i en lugn takt.

Där är egentligen vår filosofi av att vara swingers.

Vi behöver inte göra allt under en kväll. Vi har inte bråttom och vi gör allt tillsammans.

Vi har tagit oss tid att leva i ett monogamt förhållande och vi är båda trygga med varandra sexuellt. Vi är båda överens om att om man har ett dåligt sexliv, så skall man fixa det primärt. Blanda för guds skull inte in andra i ett sexliv som inte är fantastiskt. Då riskerar svartsjuka och hjärnspöken komma krypande.

För mig är Prinsessan det bästa sexet jag haft i mitt liv och Prinsessan har fått mig att känna mig som det bästa sexet hon haft i sitt liv. Detta är anledningen till att vi kan byta partners utan att känna svartsjuka.

De par som inte har ett tryggt och fungerande sexliv riskerar att tyda njutning från partnern som ett tecken på något negativt. Inte som för de par som har ett bra sexliv, d.v.s. att man blir glad när ens respektive skriker ut sin orgasm tillsammans med någon annan.

Vi träffade ett ungt par på en fest för ett år sedan. De var nya som swingers och var 20-23 år. De berättade för sällskapet att de var ledsna för att de väntat så lång tid med att bli swingers. Det kändes enligt dem som att de ”slösat” tid på ett monogamt förhållande.

Vi har valt att ta steg när vi känner att vi VILL ta ett steg till. Vi har inte tänkt uppleva allt under en dag. Vi vill stanna upp och njuta av det steg vi står på idag. När vi båda känner för att ta steget till en annan nivå så gör vi det efter mycket samtal och diskussion.

Vårt nästa steg som vi båda vill ta är att ha partnerbyte i olika rum. Vi har prövat detta under korta stunder och vi båda gillar att höra den andra knulla från ett rum jämte. Så med rätt par finns det nu möjlighet för oss att ta detta steg. Men hade vi hastat detta, så hade vi nog ångrat oss.

Så om du vill ha en partner som följer dig på denna resa, så skall du absolut inte tjata fram din vilja. Tjat, gnäll, krav, hot, ironi eller guilttripping är sjukt osexigt och kan tända av den mest kåta individ. Bråk kan stänga vilken erotisk dörr som helst.

Få din partner att känna sig sexig och njut av varandra till dess att ni kan varandras sexualitet som ingen annan på jorden. Ge för att få, även om du ibland tycker att du ger mer än du får.

Sist men inte minst… Om du inte vågar berätta för din partner om vad du vill, gillar och tänder på, så måste du fundera på vad du har för relation. Kanske är det relationen som skall fixas innan du kan utveckla det sexuella.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar