onsdag 16 september 2020

En inbokad tur till CAE

 Så har vi bokat in oss på en ny sväng till vår favvo-klubb Adam o Eva i Norrköping den första helgen i oktober.

Vi pratar ofta om den trygghet som man får på denna klubb. Kvinnor kan gå själva till klubben och vara sexuella varelser utan att dömas av asexuella människor som känner sig bättre av att döma sin omgivning. Här får män och kvinnor njuta av sex tillsammans med varandra och/eller tillsammans med andra. Vissa går till klubben för att ha sex jämte andra och vissa njuter av andra i en ormgrop eller partnerbyte - allt är okej, bara alla är överens om det (som Malena Ivarsson alltid sa på 80-talet).

Våra sexuella ramar har förändrats mer än vi själva anar ibland. Vi hittade för några dagar sedan en liten ”test” vi gjort själva För 10 år sedan över vad vi vill göra och inte göra. Bilder beskrev en situation såsom två tjejer och en kille, två killar och en tjej, två tjejer, etc.

Det lustiga var att det vi fyllt i ”aldrig” är idag något vi idag uppskattar mest. Lustigt vilken väg man kan ta om man inte stressar på.

Som sagt... I början på oktober åker vi till CAE igen. Om Prinsessan är supersnäll så kanske hon får ett frikort på klubben. Det betyder att hon får göra vad hon vill med singlar medan hennes man tar en öl i poolen - par har vi alltid tillsammans. Vi får se vad som händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar