lördag 4 februari 2017

Frågestund

Frågestund


Vi får frågor på mejlen titt som tätt. Det är smickrande att ni har förtroende för oss och vänder er till oss, två främlingar med frågor som rör det mest privata. Tack för det.

Vi svarar inte på frågorna i mejl, vi gör det i bloggen så att flera kan ta del av våra tankar kring specifika frågeställningar.

Den senaste frågan kom från en kvinna som ville veta hur hon skulle bete sig för att hitta en kvinna att njuta av och med till. Var hittar man som kvinna andra kvinnor att ha sex med? Kvinnan ville även hitta ett par och prova "allt" med.

För oss, som har lärt oss navigera i den här dekadenta världen har vi några konkreta råd och tips till denna kvinna och till alla er andra som också vill ta ett steg utanför ramarna och utveckla ert sexliv med andra.

Först och främst: Vill man hitta på något och förändra sitt sexliv (eller något annat i livet) behöver man ta kommandot över situationen och aktivt göra saker som för en närmre målet - i det här fallet sex med andra kvinnor och par.

För att öka sannolikheten att träffa en likasinnad kvinna behöver frågeställaren registrera ett konto på Bodycontact.se. Man kan vara gratis medlem där - men vi rekommenderar att man betalar en ringa slant och får tillgång till fler funktioner och kan specificera sina önskemål bättre då man letar någon sexig partner att träffa.

1. Skaffa konto på Bodycontact.se
2. Skaffa KIK att kommunicera med eventuella sexpartners på (säkert)
3. Boka in en första träff på ett neutralt ställe där andra människor är (också säkert)

Om jag vore singel och ville ha kravlöst sex så skulle jag definitivt besöka en swingersklubb. Vi älska Adam och Eva i Norrköping och rekommenderar absolut singeltjejer som vill ha skönt sex på ett tryggt vis att besöka någon swingersklubb. (Googla och hitta en lämplig klubb)

På swingersklubbar finns mycket tydliga regler för vilken sorts beteende som får förekomma och vi har aldrig stött på att någon fått spel och struntat i dessa. Således kommer du aldrig behöva oroa dig för att bli tafsad på eller på annat sätt kränkt på sexuellt vis. Tvärtom.

Fast man går omkring klädd i sexiga outfits eller naken, fast man har sex inför publik, fast folk inte är helt nyktra, fast folk är kåta och vill ha sex så har jag aldrig någonsin känt mig det minsta otrygg på en swingersklubb! På klubb kan man ha en analplugg med tofs i rumpan och tejpbitar med texten "Fuck me" över brösten - ändå tar ingen sig friheter!

1. Googla "swingersklubb Sverige" och hitta en klubb att besöka
2. Gå dit open-minded och sexigt klädd och lär känna ett sexigt par - är du trevlig och bjuder på dig själv är det sannolikt att du kommer få ditt livs sexigaste kväll.

Till alla singeltjejer som vill ha spännande sex utan att för den sakens skull förlora säkerheten vill jag och Älsklingen verkligen slå ett slag för Adam och Eva i Norrköping! Ägarna är galet seriösa och kommer ta emot er på bästa sätt för att ni ska känna er trygga och uppskattade.

Till alla singelkillar som vill träffa par - ansök om medlemskap i en klubb. Eftersom många killar vill bli medlemmar tar sig klubbarna rättigheten att neka killar medlemskap om de finner skäl för det.

Par kan leta upp parklubbar (om ni bara vill träffa andra par) eller swingersklubbar och sätta hjulet för ett mer spännande sexliv i rullning. Ett fungerande sexliv mår bra av att utvecklas.

Ha en fortsatt skön helg!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar