lördag 7 maj 2016

ÖverraskningAtt överraska varandra sexuellt är en av de mest fantastiska gåvor man kan få om man njuter av erotiska äventyr. Dock bygger det på att man är mer av en givare än en talare sexuellt.
Det vi menar med en givare är just en person som njuter av att den andre njuter. En tagare är då tvärt om och njuter med andra ord av att vara egoistisk i sina tankar och agerande sexuellt. 

De flesta swingers vi mött och möter är givare. De går igång på att se sin älskling skrika ut sin orgasm av såväl fysisk njutning, men också njutningen av att få vara en sexuell varelse som faktiskt har rätten att vara kåt.

Nästa helg har vi en sådan helg där mannen skall förse Prinsessan med ett erotiskt äventyr. Vi har haft en medioker senvinter med mycket jobb och annat, vilket gjort att swingandet fått stå tillbaka för förpliktelser. Nu när solen kommer tillbaka med värme och kanske lite mer lättklätt, vaknar vi upp såväl fysiskt som mentalt i att vilja leva ut vår sexualitet på det sätt vi valt att leva.

Det som vi tror är viktigt när man ger varandra överraskningar är just att man GER varandra något. Om man skulle ge den andre något man själv vill ha, så är risken stor att det blir lika uppskattat som om man ger sin kvinna en ny motorsåg på alla hjärtans dag. Det handlar om att ge den andre vad den andre verkligen vill ha och som ligger inom den egna bekvämlighetszonen. Först då blir det en gåva.

Kanske är det på samma sätt med sexuella gåvor som med alla andra gåvor. Man ger för att visa uppskattning och man ger först och får tillbaka sen. De som bara vill ha och ha utan att på något sätt ge tillbaka brukar stå ensamma och tomhänta efter ett tag.

Men åter till den erotiska gåvan till Prinsessan...

För ett par månader sedan pratade vi om att ta ett steg till i vår oändliga resa inom swingersvärlden och bdsm. Vart den leder vet vi inte. Ibland vill vi stanna upp på en plats för att bara njuta av den och ibland tycker vi att " borta bra men hemma bäst" och väljer vår tvåsamhet sexuellt.

Dock blev vårt gemensamma beslut att utveckla vår DS-relation. Detta står för Dominance - Submissive. I vår relation är mannen dominant och gillar att styra och äga kontrollen, medan Prinsessan vill inta en undergiven roll mot sin man och därmed bli styrd och kontrollerad. Denna relation är knappast ovanlig i relationer, men för oss betyder det att vi måste känna 100% tillit till varandra och även känna att båda parter har koll på varandras ramar.

Vi har lärt oss varandras turnons med tid och har hittat varandra bl.a. Med att visa varandra porrklipp på vad vi tänder på.

Prinsessan går igång på lite mer hårdhänt behandling, medan mannen går igång på när Prinsessan släpper kontrollen. Detta gör att vi båda har koll och därför också kan ge något till den andre.

I skrivandets stund vet jag inte vad Prinsessan skall få för äventyr. Det är naturligtvis avhängd på om vi kan bli fria från ansvar över hunden. Lyckas det så kan det kanske bli något klubbesök eller en träff på ett hotell någonstans i Sverige. Skulle det inte lyckas, så får vi förhoppningsvis besök av en eller ett par personer som kan hjälpa till att få Prinsessan att skaka av upphetsning och förväntan inför ett nytt resmål.

Det som blir helt nytt i vårt äventyr är att vi skall pröva att gå all in vad det gäller att Prinsessan släpper all kontroll och överlåter den till sin man. Detta tror vi båda blir en upplevelse som lär öppna fler spännande dörrar och nya resmål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar