tisdag 10 februari 2015

Erotiska noveller



I början av vår relation bodde vi på ett absurt långt avstånd från varandra. Det gjorde att våra träffar blev sporadiska och vi fick använda oss av tekniken för att prata och vara tillsammans på det bästa möjliga sättet utifrån de förutsättningar vi hade.

Ibland tittade vi på porr på samma betalkanal under tiden vi pratade på telefon om vad vi gillade och inte gillade med vad de gjorde på porrfilmen. Med 50 mil mellan oss var det ändå sexigt att höra hur Prinsessan andades tungt och pratade med ansträngd röst om hur gärna hon ville vara kvinnan i just den scenen.

Kanske var det just denna tid som gjorde att vi idag är så öppna med vad vi tänder på och vad vi vill uppleva.

En annan sak vi gjorde var att jag skrev erotiska noveller till henne utifrån vad hon berättat för mig att hon tänder på.

Oftast handlade det om Prinsessans undergivenhet, tjejsex och flera killar. Denna kombination var något förbjudet och sågs av oss båda som en erotiskt fantasi som skulle stanna vid just en fantasi.

Naturligtvis var det sexigt att veta att Prinsessan skulle bli galet upphetsad av novellerna och att hon skulle ringa upp på kvällen och berätta om vad hon gillade med berättelsen. Oftast tillsammans med ett svagt surrande i bakgrunden av en vibrator.

Jag läste dessa berättelser för ett tag sedan och såg att de fantasier som var fantasier då, är idag verklighet. De små steg vi tagit i början har idag gjort att vi saknar ägandebehovet sexuellt och därför kan ge upplevelser och njutning till den andre. Vi njuter av att se den vi älskar njuta ohämmat av sex på ett vis som är näst intill omöjligt att skilja från fantasi och verklighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar